Champions League

Δώνης: «Πολύ ωραία η διαδρομή»

Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να μην κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση, ωστόσο ο Γιώργος Δώνης κρατά τις πολύτιμες εμπειρίες που πήρε η ομάδα του στους ομίλους.

Η ήττα με 3-0 από την Τότεναμ στέρησε στον ΑΠΟΕΛ τη δυνατότητα να πάρει το εισιτήριο για τους «32» του Europa League, καθώς έχασε την τρίτη θέση στην ισοβαθμία από τη Ντόρτμουντ. Ο Γιώργος Δώνης κρατά τις εμπειρίες που κέρδισε η ομάδα του στην αξιόλογη πορεία της.

«Είναι πολύ ωραία η διαδρομή. Μακάρι κατά τακτά διαστήματα να βρισκόμαστε στο Champions League. Γενικά είχαμε αρκετά θέματα στο πρώτο 25λεπτο, δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα. Δεν περίμενα ότι εμείς θα είμαστε αδύναμοι στο αμυντικό μας κομμάτι. Μετά το 25’ είχαμε καλύτερη ισορροπία όταν αλλάξαμε και το σύστημα. Τα παιδιά προσπάθησαν γενικώς και φυσικά αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες. Το παιχνίδι που μας ξέφυγε είναι το ματς με την Ρεάλ. Νομίζω ότι οι εμπειρίες αυτές μετράνε», τόνισε.

Όσο για το αν το δικό του έργο πλέον απλοποιείται, μιας και δεν θα υπάρχουν υποχρεώσεις στην Ευρώπη παρά μόνο εγχώριες, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ είπε: «Η ευκολότερη δουλειά του προπονητή γίνεται όταν οι παίκτες είναι υγιείς. Αυτό που θέλω είναι να έχουν υγεία οι παίκτες μου ώστε να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x