Champions League

Δώνης: «Πρέπει να σκεφτόμαστε πώς να σκοράρουμε και στην Πράγα»

Τον τρόπο να σκοράρει ο ΑΠΟΕΛ και στη ρεβάνς για να «σφραγίσει» την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Σλάβια Πράγας στην Κύπρο στάθηκε ο Γιώργος Δώνης.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών της Μεγαλονήσου τόνισε πως χρειάζεται ηρεμία και περιμένει επιστροφές παικτών στη ρεβάνς της τσέχικης πρωτεύουσας, ενώ χαρακτήρισε ποιοτική ομάδα τη Σλάβια από τον τρόπο που παίζει.

Αναλυτικά: «Το σημαντικό είναι ότι έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μας δώσει την πρόκριση. Πρέπει να σκεφτούμε πως θα λειτουργήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι και να παίξουμε για να σκοράρουμε εκεί.

Πρώτα πρέπει να ηρεμήσω, γιατί το πρώτο βράδυ είναι πάντα η ένταση του αγώνα. Για μένα, είναι σημαντικό ότι επανέρχονται κάποιοι παίκτες σε καλύτερο ρυθμό. Είναι σημαντικό ότι ο Εφραίμ πήρε χρόνο, ώστε να είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας.

Είχαμε τον Μπερτόλιο τραυματία, έκανε μόνο δυο-τρεις προπονήσεις, και αυτός θα είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας, ώστε να σχεδιάσουμε το παιχνίδι και να παίξουμε καλύτερα με την μπάλα στα πόδια και να σκοράρουμε εκεί.

Η Σλάβια είναι μια ομάδα ποιοτική, αλλά δεν θα έλεγα πως οργανωμένα μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα. Όταν μια ομάδα μετά το 60’, καταφεύγει στις μεγάλες πάσες αυτό δεν δείχνει ποιότητα, αν και υπάρχει και αυτός ο τρόπος παιχνιδιού στο ποδόσφαιρο. Δείχνει ότι επειδή έχουν δυνατά κορμιά πάνε στη δύναμη.

Εμείς, με το που βάλαμε τον Νούνο μπροστά στα δυο στόπερ, θεωρώ πως το λύσαμε το πρόβλημα και ήταν μεγαλύτερο πρόβλημα τα δικά μας λάθη και όχι ο αντίπαλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x