Stoiximan Super League

Δώνης: «Πρώτη φορά τόσα εξωαγωνιστικά προβλήματα»

Το γεγονός ότι για πρώτη φορά βιώνει ως ποδοσφαιριστής τόσα εξωαγωνιστικά προβλήματα παραδέχθηκε ο Χρήστος Δώνης στο περιθώριο της βράβευσής του ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 28ης αγωνιστικής.

α πρώτη φορά στην καριέρα του βιώνει τόσα προβλήματα σε εξωαγωνιστικό επίπεδο παραδέχθηκε ο Χρήστος Δώνης, στο περιθώριο της βράβευσής του ως ο καλύτερος παίκτης της 28ης αγωνιστικής της Super League.

O χαφ που αγωνίζεται στον Ηρακλή ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στα θέματα που αντιμετωπίζουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του και παράλληλα αφιέρωσε την τιμητική διάκριση στους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω ότι δικαιώνεται όλη αυτή η προσπάθεια που κάνω φέτος, προσωπικά θέλω να το αφιερώσω στους ανθρώπους που με πίστεψαν από την αρχή και σε όλα τα παιδιά μέσα στα αποδυτήρια. Χωρίς αυτά τα παιδιά, δεν θα το είχα αυτό το βραβείο στα χέρια μου. Το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Για την παραμονή: «Αυτή τη στιγμή έχουμε το πάνω χέρι εμείς, η παραμονή εξαρτάται μόνο από εμάς, αν κερδίσουμε τα δυο επόμενα παιχνίδια, θεωρώ τότε πως θα παραμείνουμε στην κατηγορία.

Για το γεγονός πως δεν θα παίξει κόντρα στον Παναιτωλικό λόγω καρτών: «Ήθελα να αγωνιστώ, αλλά νομίζω ότι τα παιδιά θα κάνουν μεγάλη προσπάθεια και στο τέλος θα δικαιωθούμε».

Για τα προβλήματα: «Εντάξει είναι δύσκολα τα πράγματα, το ξέρουμε όλοι. Έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε τα προβλήματα όμως έξω από τα αποδυτήρια. Αυτή τη στγμή έχουμε μεγάλο κίνητρο, μένουν δυο παιχνίδια, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τα πάρουμε».

Για το αν έχει συναντήσει στην καριέρα του ξανά τόσα εξωαγωνιστικά προβλήματα: «Προσωπικά όχι. Είναι πολλά τα προβλήματα, αλλά όχι αγωνιστικά γιατί έχουμε πολλά παιδιά με ταλέντο. Διοικητικά όμως είναι πάρα πολλά…».

Την βράβευση στον Χρήστο Δώνη έκανε ο προπονητής της Κ20 του Ηρακλή, Σάκης Αναστασιάδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x