Euro 2024

Δώνης στον ΣΠΟΡ FM: «Πρέπει να συνεχίσουμε, μας περιμένουν καθοριστικά παιχνίδια»

Τη μεγάλη προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλουν οι παίκτες της Εθνικής στα επόμενα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ, τόνισε ο Τάσος Δώνης, μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM 94,6 μετά το ματς με την Εσθονία

Για τη δύσκολη συνέχεια που περιμένει τους παίκτες της Εθνικής μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Δώνης, μετά την ισοπαλία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με την Εσθονία.

Αναλυτικά όσα είπε στον Σωτήρη Ταμπάκο στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το ματς με την Εσθονία: «Μας αφήνει στενοχώρια, έπρεπε να κερδίσουμε. Βέβαια, θα μπορούσε να είναι χειρότερη η βραδιά, αν κέρδιζε η Βοσνία. Πρέπει να συνεχίσουμε, μας περιμένουν τρία καθοριστικά παιχνίδια, με το πρώτο ματς να είναι κόντρα Βέλγιο, μια ομάδα με τεράστια ποιότητα. Πρέπει να πάρουμε βαθμούς».

Για τις απουσίες: «Σίγουρα παίζουν ρόλο οι απουσίες σημαντικών παικτών για εμάς, πιστεύω ότι θα επιστρέψουν την Κυριακή. Ήταν καλή εμφάνιση. Θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα μπροστά στην εστία. Παίζει καθοριστικό ρόλο ότι κάποιοι παίκτες δεν έχουμε πολλά παιχνίδια στα πόδια μας και στο δεύτερο ημίχρονο βγήκε η κούραση. Επιπλέον, ένας αντίπαλος που αμυνόταν σε όλη τη διάρκεια του ματς οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα».

Για τις διαφορές συγκριτικά με το ματς με το Βέλγιο: «Είναι διαφορετικά ματς. Με το Βέλγιο θα προσπαθήσουμε καταρχάς να κρατήσουμε το μηδέν και με μια αντεπίθεση να σκοράρουμε. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι με τη μπάλα στα πόδια, αλλά πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, θα φέρνουμε καλύτερα αποτελέσματα».

Για το ότι έχει ενσωματωθεί πλήρως στην Εθνική: «Με έχει βοηθήσει το ότι έχω έρθει σε νεαρή ηλικία. Είναι τεράστιο επίτευγμα για έναν ποδοσφαιριστή η κλήση στην Εθνική. Σίγουρα, βοήθησαν συμπαίκτες και προπονητής. Δουλεύω σκληρά, όποτε καλούμε στην Εθνική».

Για τους φιλάθλους της Εθνικής: «Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στήριξε, σίγουρα περιμένουμε περισσότερο κόσμο, το έχουμε ανάγκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x