Stoiximan Super League

Δώνης: «Στόχος η βελτίωση της ομάδας και η εξυγίανση»

Ο Γιώργος Δώνης έθεσε ξεκάθαρους στόχους για το 2019.

Όμορφη εμπειρία χαρακτήρισε το πρώτο μισό της σεζόν στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Δώνης τονίζοντας πως η διάρκεια είναι κριτήριο για όλους. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» μιλώντας στην «Πράσινη» ξεκαθάρισε πως στόχος δεν είναι οι μεταγραφές, αλλά η βελτίωση των παικτών του ρόστερ και η ανάδειξη νέων από τις ακαδημίες, καθώς και η συνέχιση του πλάνου εξυγίανσης της ΠΑΕ.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Δώνης μίλησε για:

-το 2018: «Το εξάμηνο που είμαι στον Παναθηναϊκό ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία, έχουμε βάλει αρκετά πράγματα σε καλό δρόμο. Νομίζω όμως ότι αυτό που μετρά είναι η διάρκεια, ώστε να τελειώσει η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο και να μπουν κάποιες πολύ καλές βάσεις για την πορεία και τους στόχους μας».

-το τι θέλει για το 2019: «Μπροστά στην υγεία δεν βάζουμε κάτι άλλο. Σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά, για μένα κάθε μέρα είναι ένας καινούριος στόχος. Το βασικό είναι να βελτιώσουμε τους παίκτες μας με τους συνεργάτες μου, να βελτιώσουμε την ομάδα ώστε να μπορούμε να πηγαίνουμε ένα σκαλοπάτι περισσότερο σε αυτά που είναι να διεκδικήσουμε και σε ό,τι αφορά στον σύλλογο».

-το αν πάει πίσω τον προγραμματισμό η διακοπή του πρωταθλήματος: «Τα δεδομένα πάντα διαφοροποιούνται σε μια χρονιά. Δεν θεωρώ ότι μας πήγε πίσω. Ήρθαν οι διακοπές, ξεκουραστήκαμε λίγο. Νομίζω πως πάντα χρειάζεται ένα διάλειμμα για να έρθουν οι ποδοσφαιριστές με καθαρό μυαλό και να συγκεντρωθούν περισσότερο στο επόμενο εξάμηνο που θα είναι πάρα πολύ δύσκολο και με μεγάλες απαιτήσεις.

-το αν επηρεάζει την ομάδα η μεγάλη διακοπή: «Δεν μας φοβίζει, θεωρώ ίσα-ίσα πως μας δίνεται ένα διάστημα να δουλεύουμε σε κάποια πράγματα. Ήταν το πρώτο στάδιο όπου τα παιδιά προσαρμόστηκαν πολύ καλά, τώρα νομίζω πως μπορούμε να πάμε ένα βήμα παραπάνω και να βάλουμε κάποια πράγματα ακόμα στο παιχνίδι μας, έτσι ώστε να εμφανιστούμε καλύτεροι».

- τα μεταγραφικά: «Εμείς από την αρχή της σεζόν, κινούμαστε με συγκεκριμένους στόχους, πάνω σε συγκεκριμένες συνθήκες. Νομίζω ότι βασικός στόχος είναι να βγάζει η ομάδα παιδιά από τα σπλάχνα της, να γίνεται καλύτερη και να εξυγιανθεί. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας και όχι οι μεταγραφές, γιατί είδαμε και τα προηγούμενα χρόνια σε πόσο δύσκολη θέση ήρθε η ομάδα».

-το ματς με τη Λαμία στο Κύπελλο: «Παίζουμε με τη Λαμία, που είναι μια καλή ομάδα με νέο προπονητή. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχουμε τρία ματς με τη Λαμία. Το Κύπελλο είναι στόχος που θέλουμε να τον κυνηγήσουμε. Θέλουμε να προσπαθήσουμε πάρα πολύ να είμαστε καλοί για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x