Stoiximan Super League

Δώνης: «Θα είμαστε έτοιμοι στο πρώτο ματς» (video)

Χρειάζεται χρόνο ακόμη ο Παναθηναϊκός για να φθάσει στο επίπεδο ετοιμότητας ώστε να κοντράρει ομάδες σαν τον Άγιαξ, όπως δηλώνει ο Χρήστος Δώνης στην WEB TV του sport-fm.gr.

Στην ανετοιμότητα του Παναθηναϊκού και στην κούραση στάθηκε ο Χρήστος Δώνης, μιλώντας στην WEB TV του sport-fm.gr για την ήττα (2-0) στο φιλικό της Παρασκευής με τον Άγιαξ. «Πάντα θα κυνηγάει η ομάδα το πρωτάθλημα».

Αναλυτικά μίλησε για:

-το φιλικό με τον Άγιαξ: «Ήταν ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια καλή ομάδα. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν ήμασταν έτσι όπως έπρεπε. Είμαστε ακόμα στο στάδιο προετοιμασίας, έχουμε ακόμα πολλές προπονήσεις και άλλα φιλικά σε Ελλάδα και εξωτερικό και πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια».

-την κούραση της ομάδας του: «Οι ολλανδικές ομάδες παίζουν με τέτοιο τρόπο που δεν χάνουν την μπάλα, πιέζουν ψηλά και είναι κάτι πιο κουραστικό για τον αντίπαλο τους. Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό να είναι κουρασμένος κάθε παίκτης. Είμαστε στην προετοιμασία και είναι φυσιολογικό να είμαστε κουρασμένοι».

-το τι πρέπει να κρατήσει και τι όχι η ομάδα του: «Στα θετικά είναι ότι συνεχίζουμε και παλεύουμε σαν ομάδα και ίσως να υπάρχει καλύτερη επικοινωνία μεταξύ μας από πέρυσι. Είναι σίγουρα ακόμη μια εμπειρία για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στα αρνητικά πιστεύω είναι ότι, πιστεύω, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τέτοιες ομάδες. Χρειαζόμαστε χρόνο και περισσότερες προπονήσεις. Θα είμαστε έτοιμοι. Όπως έχετε δει και εσείς έχουν έρθει τα νέα αποκτήματα της ομάδας από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Νομίζω ότι θα είμαστε πιο έτοιμοι, αλλά αυτό θα το δείξουμε στο πρώτο ματς για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

-τους στόχους της νέας σεζόν: «Πάντα ο Παναθηναϊκός θα κυνηγάει το πρωτάθλημα. Νομίζουμε ότι θα πρέπει κάθε ματς να το κοιτάζουμε ξεχωριστά. Να πηγαίνουμε σε κάθε ματς για τη νίκη και να προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο».

-τους προσωπικούς του στόχους: «Εύχομαι να είμαι υγιής και να κάνω καλύτερη σεζόν από πέρυσι, με περισσότερα ματς. Να βελτιωθώ, να δουλέψω στις αδυναμίες μου και να τα βγάλω αυτά στον αγωνιστικό χώρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x