Champions League

«Δώρο» από τη Λουντογκόρετς στην Άρσεναλ!

Μέχρι το… Λονδίνο ακούστηκε το «μπαμ» της Λουντογκόρετς! Οι ηρωικοί Βούλγαροι προηγήθηκαν δύο φορές(!) μέσα στο Παρίσι, έμειναν στο 2-2 με την Παρί Σεν Ζερμέν και έδωσαν την πρωτιά στην Άρσεναλ!

Έκανε τη ζημιά η Λουντογκόρετς!

Οι Βούλγαροι προηγήθηκαν δύο φορές μέσα στο Παρίσι, με την Παρί Σεν Ζερμέν να αποτρέπει το κάζο στο 90+2’, αλλά με το 2-2 να αρκείται στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου του Champions League!

Έτσι, ως πρώτη πέρασε στη φάση των «16» η Άρσεναλ, ενώ οι γείτονες θα συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι στο Europa League.

Τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη έχανε η Παρί Σεν Ζερμέν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, με την τριπλέτα Καβάνι-Μαρκίνιος-Μόουρα. Αλλά, μία αδράνεια στην άμυνα των Παριζιάνων ήταν αρκετή για τον Μισιντζάν, ώστε να βάλει τη Λουντογκόρετς μπροστά στο σκορ στο 15’. Στη συνέχεια, η ομάδα του Έμερι άρχισε ξανά να πιέζει, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Τιάγκο Σίλβα. Όμως, δεν κατάφερε να σκοράρει και αφού στο μεταξύ δεν δέχθηκε και δεύτερο τέρμα από τον Μαρσελίνιο, τότε το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το ίδιο δυνατό ξεκίνημα έκανε και στο δεύτερο μέρος η Παρί και αυτή τη φορά ο Καβάνι βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, ισοφαρίζοντας εντυπωσιακά με ανάποδο «ψαλίδι» (61’). Ωστόσο, οι Γάλλοι δεν χάρηκαν για πολύ, καθώς έκαναν κι άλλο ένα… δώρο στη Λουντογκόρετς οκτώ λεπτά αργότερα, με τον Βάντερσον να λέει το «ευχαριστώ»! Έκτοτε, οι παίκτες του Έμερι ανέκτησαν τον έλεγχο, με τον Τιάγκο Σίλβα να βρίσκει ξανά το δοκάρι στο 78’. Όλα έδειχναν πως οι φιλοξενούμενοι θα πανηγύριζαν μία τεράστια νίκη, αλλά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντι Μαρία διαμόρφωσε το 2-2, ενώ περίπου ένα λεπτό αργότερα, ο Καβάνι έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία να κάνει την ολική ανατροπή για την ομάδα του.



1ος ΟΜΙΛΟΣ
Παρί Σεν Ζερμέν-Λουντογκόρετς 2-2
(61’ Καβάνι, 90+2’ Ντι Μαρία-15’ Μισιντζάν, 69’ Βάντερσον)

Βασιλεία-Άρσεναλ 1-4
(8’, 16’, 47’ Λούκας Πέρεθ, 53’ Ιβόμπι-78’ Ντουμπιά)

Βαθμολογία
Άρσεναλ 14
Παρί Σεν Ζερμέν 12
Λουντογκόρετς 3
Βασιλεία 2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x