Champions League

Έ(χ)ασε ευκαιρία η Ατλέτικο, ήρωες οι Άλισον, Μανωλάς

Ισόπαλο χωρίς τέρματα το ματς στο «Ολίμπικο», ανάμεσα στην Ρόμα και την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τους Ισπανούς να έχουν περισσότερες ευκαιρίες και τον Μανωλά να σώζει γκολ στη γραμμή.

Ισόπαλη η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ατλέτικο και την Ρόμα, με τις δύο ομάδες να πιάνουν πολύ καλή απόδοση στο πρώτο μέρος, αλλά την Ατλέτικο να χάνει μεγάλες ευκαιρίες. Μεγάλο ματς ο Άλισον για τη Ρόμα, ο Μανωλάς έσωσε γκολ του Κόκε πάνω στη γραμμή, ο Σαούλ μοιραίος για Ατλέτικο αφού σημάδεψε το δοκάρι σε κενό τέρμα στο 91’ σε διπλή προσπάθεια.

Το πρώτο μέρος είχε ξέφρενο ρυθμό και η Ατλέτικο μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, με τον Σαούλ Νίγκεθ να σουτάρει και την μπάλα να φεύγει ελάχιστα εκατοστά από το δοκάρι. Η Ρόμα απάντησε με ένα σουτ του Ντεφρέλ στο 9’ που έφυγε κι αυτό λίγο έξω, ενώ στο 11’ κεφαλιά του Γκριεζμάν πάνω από τα δοκάρια.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης συνέχισε ν’ απειλεί με τον Φιλίπε Λουίς να σεντράρει, τον Γκριεζμάν ν’ αποφεύγει τον Μανωλά και να σουτάρει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Άλισον. Ο Μανωλάς στο 33’ θα καταφέρει να γλιτώσει την ομάδα του πάνω στη γραμμή, αφού σε προσπάθεια του Κόκε, έσωσε το 0-1, ενώ στη συνέχεια ο Γκριεζμάν δεν μπόρεσε να νικήσει τον Άλισον, ενώ στο 37’ ο Ντζέκο έχασε με τη σειρά του σημαντική ευκαιρία για την Ρόμα.

Στην επανάληψη η Ρόμα προσπάθησε να μπει δυνατά και να πιέσει, δημιούργησε ορισμένες καταστάσεις, αλλά ήταν οι «ροχιμπλάνκος» που και πάλι είχαν την σπουδαία στιγμή στο 59’ με τον Σαούλ Νίγκεθ να μην μπορεί να νικήσει τον Άλισον. Ο Βραζιλιάνος πορτιέρε επενέβη και στο 63’ σε προσπάθεια του Κορέα. Κάπου εκεί ο ρυθμός έπεσε και με τις πολλές αλλαγές που έκαναν οι δύο ομάδες, με την Ατλέτικο πάντως να έχει μια ελαφρά υπεροχή και στο φινάλε να χάνει τεράστια διπλή ευκαιρία, αφού σε εκτέλεση κόρνερ στο 91’ έπιασε κεφαλιά ο Άλισον απέκρουσε, η μπάλα του ξαναστρώθηκε με τον πορτιέρε της Ρόμα εξουδετερωμένο κι έστειλε την μπάλα στην εξωτερική μεριά του δοκαριού για να φύγει άουτ.

Ρόμα: Άλισον, Πέρες, Κόλαροφ, Χουάν Ζέσους, Μανωλάς, Ντε Ρόσι, Στροόυτμαν, Ναϊνγκολάν (79’ Πελεγκρίνι), Ντεφρέλ (68’ Φάτζιο), Περόττι, Τζέκο (89' Ελ Σαραουί)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Χουανφράν, Φιλίπε Λουίς, Γκοντίν, Σάβιτς, Γκάμπι (62’ Καράσκο), Παρτέι, Κόκε, Σαούλ Νίγκεθ, Γκριεζμάν (79’ Γκαϊτάν), Λουτσιάνο Βιέττο (58’ Κορέα)


Τα ματς της πρώτης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο:

Τσέλσι – Καραμπάγκ 6-0
(5’ Πέδρο, 30’ Ζαπακόστα, 55΄ Αθπιλικουέτα,71’ Μπακαγιόκο, 76’, 82’ Μπατσουαγί)
Ρόμα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0


Η βαθμολογία στον 3ο όμιλο:

Τσέλσι 3
Ατλέτικο 1
Ρόμα 1
Καραμπάγκ 0


Η επόμενη αγωνιστική:

Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι
Καραμπάγκ – Ρόμα

Eπιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x