Ελλάδα

Έβαλαν τα γυαλιά στους «μεγάλους» οι… μικροί της ΑΕΚ

Ό,τι δεν κατάφεραν οι… μεγάλοι της ΑΕΚ το πέτυχαν οι… μικροι, οι οποίοι επικράτησαν του Απόλλωνα Σμύρνης με το εμφατικό 5-1 για την 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ20 της Super League.

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις υποχρεώσεις της για τον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος Κ20 της Super League η ομάδα της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου επικράτησε της αντίστοιχης του Απόλλωνα Σμύρνης στο κλειστό του Γαλατσίου με 5-1.

Μάλιστα, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τον Μεσσήνη στο 16’ ,ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να φτάσουν τελικά σε ένα εύκολο τρίποντο.

Ο Γιούσης ήταν αυτός που στο 30’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια και από εκεί και πέρα ακολούθησαν τέσσερα ακόμη τέρματα από τους Ασπρογιάννη στο 62’, Αντωνίου στο 65’ και 70, ενώ ο Γιούσης ήταν αυτός που με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΑΕΚ: Χατζηεμμανουήλ, Ασπρογιάννης, Μωραϊτάκης, Μπογκντάνι, Κολιμάτσης (46' Σταμούλης) Μπάμπης, Αντωνίου, Ζιώγας (60' Μούλτσιας) Γιάντομ, Γιούσης, Σπηλιώτης (78' Σαρδέλης)

Απόλλων: Σταματίου, Παπακωνσταντίνου, Διονέλλης, Γεωργακόπουλος, Τζιόλας, Κατσάρας (65' Σαββουλίδης) Μεσσήνης (77' Παππάς) Κόκκορης, Χρήστου, Σαρρηγιάννης, Σαχσανίδης (73' Πάουλι)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x