Αγγλία

Έβαλε… μπουρλότο στην «ουρά» ο Μάρκο Σίλβα!

Από καταδικασμένη… φουλ για σωτηρία η Χαλ! Ο Μάρκο Σίλβα οδήγησε τις «τίγρεις» σε σπουδαία νίκη (2-1) επί της Σουόνσι, προκαλώντας χαμό στην «ουρά»! 3-2 τη Γουέστ Χαμ η Μπόρνμουθ, με 2 χαμένα πέναλτι

Ολοένα και πλησιάζει στο «θαύμα» η ψυχωμένη Χαλ!

Οι... καταδικασμένες, πριν την έλευση του Μάρκο Σίλβα, «τίγρεις» επικράτησαν 2-1 της Σουόνσι στο ''KCOM Stadium'' και φτάνοντας τους 24 βαθμούς, έβαλαν «φωτιά» στην τεράστια «μάχη» που γίνεται στην «ουρά» της Premier League για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ενδεικτικά, η ομάδα του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού βρίσκεται, πλέον, στη 18η θέση, έναν βαθμό πίσω από την Κρίσταλ Πάλας του Λούκα Μιλιβόγεβιτς και τρεις από «κύκνους» και Λέστερ! Από κάτω της, δε, είναι Μίντλεσμπρο με 22 βαθμούς και Σάντερλαντ με 19.

Καταλαβαίνει κανείς, λοιπόν, ότι αναμένεται... πόλεμος ως το φινάλε του πρωταθλήματος. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, ο Ομάρ Νιάς, που σκόραρε στο 69' και στο 78', με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στις καθυστερήσεις με τον Μόσον για το τελικό 2-1.



Στα άλλα ματς της «τσεκουρεμένης», λόγω των αγώνων Κυπέλλου, 28ης αγωνιστικής στο Νησί, η Μπόρνμουθ, που είχε και δύο χαμένα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, επικράτησε 3-2 της Γουέστ Χαμ και έκανε σημαντικότατο βήμα για να ξεμπλέξει οριστικά με τη σωτηρία, ενώ η Έβερτον δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Γουέστ Μπρομ, όπως «μαρτυρά» και το τελικό 3-0 στο Λίβερπουλ.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x