Stoiximan Super League

Έβαλε τα κλάματα ο Αθανασιάδης!

«Λύγισε» μπροστά στην κάμερα ο Αθανασιάδης μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, δηλώνοντας με τρεμάμενη φωνή πως ο ΠΑΟΚ είναι άρρωστος και ότι αν ήταν πρόεδρος θα τους έδιωχνε όλους!

Απόδειξη της κατάστασης που επικρατεί αυτήν τη στιγμή στον ΠΑΟΚ είναι οι δηλώσεις που έκανε στην Nova ο Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης μετά την ήττα από τον Ατρόμητο (1-0), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play off της Super League. Ο Έλληνας επιθετικός βγήκε μπροστά, αλλά «λύγισε», βάζοντας τα κλάματα μπροστά στην κάμερα και δείχνοντας το ότι υπάρχει μεγάλη πίεση στον «Δικέφαλο του Βορρά». Στις λίγες κουβέντες που κατάφερε να ξεστομίσει, είπε μεγάλες κουβέντες.

«Προσωπικά ντρέπομαι, πρέπει να ντρέπονται όλοι. Αν ήμουν πρόεδρος θα μας έδιωχνα όλους. Μετά την Τρίπολη θα πω δύο-τρία πράγματα για όσα έγιναν όλη την χρονιά και ο πρόεδρος ας αποφασίσει. Η ομάδα είναι άρρωστη μέσα στα αποδυτήρια. », ανέφερε αρχικά και ερωτηθείς αν μπορεί να πάρει κάτι καλύτερο η ομάδα από την τελευταία θέση στην οποία βρίσκεται τώρα απάντησε: «Δεν υπάρχει ελπίδα. Ό,τι και να πω είναι λίγο. Βάζαμε όλη τη χρονιά την ομάδα πάνω από τους εαυτούς μας. Με τις εμφανίσεις που κάναμε στα play off δεν αξίζαμε κάτι καλύτερο. Δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο μας. Αυτή είναι η αλήθεια και η εικόνα βγαίνει και στο γήπεδο. Εσείς που τα βλέπετε τα πράγματα, μπορείτε να καταλάβετε. Πρέπει να αλλάξει πολλά πράγματα ο πρόεδρος. Ντρέπομαι να βλέπω έτσι τον ΠΑΟΚ, την ομάδα που αγάπησα από μικρός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x