Ιταλία

Έβαλε τα κλάματα ο Ντοναρούμα, «ασπίδα» από Γκατούζο (video)

Ο Τζίτζιο Ντοναρούμα ξέσπασε σε κλάματα από τις αποδοκιμασίες οπαδών της Μίλαν σε βάρος του και ο Τζενάρο Γκατούζο υπερασπίστηκε τον νεαρό γκολκίπερ.

Οι φήμες πως ο Τζίτζιο Ντοναρούμα επιδιώκει την ακύρωση του νέου συμβολαίου του με τη Μίλαν προκάλεσε κύμα οργής κατά του νεαρού γκολκίπερ από οπαδούς των «ροσονέρι». Τον αποδοκίμαζαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου με τη Βερόνα και στο φινάλε εκείνος ξέσπασε σε κλάματα στα αποδυτήρια.

Ο προπονητής της Μίλαν, Τζενάρο Γκατούζο, έσπευσε να υπερασπιστεί τον Ντοναρούμα. «Είναι ένα 18χρονο παιδί, ο καλύτερος γκολκίπερ στον κόσμο σε αυτή την ηλικία και είναι πολύ στενοχωρημένος. Ξέρω πως πρόκειται για έναν σπουδαίο αθλητή και ένα καταπληκτικό παιδί. Από τη στιγμή που ο σύλλογος λέει πως δεν θέλει να πουλήσει κανέναν, τότε γιατί το συζητάμε; Σέβομαι τον κόσμο, αλλά θα πρέπει να ξέρουν στα αλήθεια αν θέλουν να μείνει ή να φύγει. Νιώθω πολύ άσχημα, γιατί ο κόσμος αντιμετωπίζει ένα παιδί σαν να είναι τέρας και δεν το αξίζει αυτό. Ο ίδιος δεν μου έχει πει ποτέ πως θέλει να φύγει. Αν το είχε κάνει, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Δεν ξέρω τι μπορεί να θέλει ο ατζέντης του (σ.σ. Μίνο Ραϊόλα), εγώ μιλώ καθημερινά με τον παίκτη και δίνει καθημερινά τον καλύτερό του εαυτό για την ομάδα», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x