Champions League

Έβαζε το χέρι στην «φωτιά» ο Μαρτίνς

Όταν τον περασμένο Δεκέμβρη ο Ολυμπιακός αποκτούσε τον Γιώργο Μασούρα από τον Πανιώνιο, ελάχιστοι πίστευαν ότι ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα έκανε την διαφορά στην ομάδα του λιμανιού.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Όταν τον περασμένο Δεκέμβρη ο Ολυμπιακός αποκτούσε τον Γιώργο Μασούρα από τον Πανιώνιο, ελάχιστοι πίστευαν ότι ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα έκανε την διαφορά στην ομάδα του λιμανιού.

Αυτό όμως που μετράει είναι η γνώμη που είχε ο προπονητής των πειραιωτών και ο Πέδρο Μαρτίνς είχε «ξετρελαθεί» με τον Μασούρα, όταν πρωτοείδε τον παίκτη στον Πανιώνιο.

Και η αλήθεια είναι ότι ο Πορτογάλος προπονητής έριξε αμέσως στα «βαθιά» τον νεαρό άσο. Ο 49χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού έβαζε το χέρι του στην «φωτιά» για τον παίκτη και ο Μασούρας αν μη τι άλλο δικαιώνει με τις εμφανίσεις του τον προπονητή του.

Το γκολ που πέτυχε ο διεθνής ακραίος επιθετικός ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση και θα πρέπει να σταθεί κάποιος στην εξαιρετική κίνηση που έκανε ο Μασούρας. Μια κίνηση που την «έχει» ο άσος του Ολυμπιακού με το ξεπέταγμα στην πλάτη του αντίπαλου μπακ.

Αυτό έκανε και στην φάση του γκολ ο διεθνής άσος με τον αμυντικό της Μπασάκσεχιρ να αιφνιδιάζεται και να μην μπορεί ν’ αντιδράσει.

Το γκολ αυτό μπορεί ν’ αποδειχθεί κάτι παραπάνω από πολύτιμο για τους πειραιώτες ενόψει της ρεβάνς στο Φάληρο, αλλά θα πρέπει να σταθούμε και σ’ άλλες παραμέτρους της εμφάνισης του διεθνούς εξτρέμ γιατί ο Μασούρας βοήθησε πολύ και σ’άλλους τομείς του παιχνιδιού, δεν ήταν μόνο το γκολ.

Θα πρέπει λοιπόν να επισημανθεί ότι ο 25χρονος ακραίος επιθετικός ήταν συγκεντρωμένος και στα αμυντικά του καθήκοντα. Βοήθησε πολύ τον Τσιμίκα από την αριστερή πλευρά στην αντιμετώπιση του Βίτσκα, δίνοντας πολλές λύσεις και στο ανασταλτικό σκέλος του παιχνιδιού.

Ο Μασούρας είχε καλά τρεξίματα, είχε γρήγορες επιστροφές και έκανε μια «γεμάτη» εμφάνιση που σίγουρα ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ήταν πολύ καλός στην εφαρμογή όσων του είχε ζητήσει ο προπονητής του καθώς δεν περιορίστηκε στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Όπως προαναφέραμε ο νεαρός άσος της ομάδας του λιμανιού δικαιώνει τον Μαρτίνς και με τέτοιες εμφανίσεις θα προσφέρει σημαντικές βοήθειες στον Ολυμπιακό και την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Κι όσο για τον τρόπο με τον οποίο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα; Η κεφαλιά ήταν αριστοτεχνική και δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα της Μπασάκσεχιρ.

Ο Μασούρας τέλειωσε την φάση με τρόπο που θα ζήλευε σέντερ φορ και είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τους πειραιώτες ότι ο νεαρός άσος είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Θυμίζουμε ότι ο 25χρονος ακραίος επιθετικός έκανε πολύ καλό ματς και στην ρεβάνς με την Πλζεν στο Καραϊσκάκη και από δικά του κόρνερ μπήκαν το τρίτο και το τέταρτο γκολ της ομάδας του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x