Stoiximan Super League

Εβδομάδα αλλαγών στον Παναθηναϊκό

Σε κρίσιμη εβδομάδα μπαίνει ο Παναθηναϊκός, καθώς θα παρθούν αποφάσεις για σημαντικά πόστα. Ανακοινώνεται ο Φύσσας. Μικρό προβάδισμα Αντωνίου έναντι Λυμπερόπουλου για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Πέραν του ρόστερ, αλλαγές θα γίνουν, ως γνωστόν, και σε σημαντικά πόστα στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» είναι σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή ύστερα από τη λύση της συνεργασίας με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα που κατείχε τη συγκεκριμένη θέση μέχρι πρόσφατα.

Τα δύο ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα είναι αυτό του Κώστα Αντωνίου (όπως αποκάλυψε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 το περασμένο Σάββατο) που έχει περάσει από την εν λόγω θέση στο «τριφύλλι» και του Νίκου Λυμπερόπουλου που κατείχε το συγκεκριμένο πόστο στην ΑΕΚ. Στην παρούσα φάση φέρεται να έχει προβάδισμα ο πρώτος, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη», αλλά πρόβλεψη δεν μπορεί να γίνει, διότι όλα είναι ρευστά. Άλλωστε τα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση, διότι σήμερα (19/12) ή αύριο θα υπάρξουν ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο ώστε να κλείσει η υπόθεση.

Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να σημειωθεί και κάποια έκπληξη και να προσληφθεί κάποιος για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, το όνομα του οποίου δεν έχει ακουστεί ή γραφτεί.

Παράλληλα, εντός της ημέρας θα σημειωθούν οριστικές εξελίξεις στο θέμα του υπεύθυνου Ακαδημιών. Αρχικά, θα ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Σαμαρά και στη συνέχεια θα γνωστοποιηθεί το όνομα του διαδόχου του, με τον Τάκη Φύσσα να είναι το ακλόνητο φαβορί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x