Stoiximan Super League

Εβδομάδα αποφάσεων στον Ολυμπιακό

Συνάντηση με τον Γιάννη Βρέντζο αναμένεται να έχει ο Πάουλο Μπέντο εντός της εβδομάδας στον Ολυμπιακό και θα πέσουν στο τραπέζι όλα τα «καυτά» θέματα.

Σημαντική εβδομάδα εν όψει…. Γενάρη θα είναι η τρέχουσα για τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τις ενδείξεις.

Ο Πάουλο Μπέντο θα έχει κατά πάσα πιθανότητα συνάντηση με τον Γιάννη Βρέντζο και θα πέσουν στο τραπέζι όλα τα σημαντικά θέματα, για τα οποία πρέπει να παρθούν το συντομότερο δυνατό αποφάσεις και φυσικά αφορούν το ρόστερ της ομάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα αναλύσει το πλάνο του και τα όσα έχει στο μυαλό του για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αν και έχουν ήδη σαφή εικόνα. Ο 47χρονος τεχνικός έχει τονίσει ότι προτεραιότητα του είναι να γίνει ξεκαθάρισμα στο δυναμικό της ομάδας και έχει επισημάνει ότι με τόσους πολλούς παίκτες δεν μπορεί να δουλέψει όπως θα ήθελε.

Από την ΠΑΕ τηρούν χαμηλούς τόνους και δύσκολα θα γίνουν αρκετές προσθήκες στην προσεχή μεταγραφική περίοδο. Θεωρητικά, ύστερα από την κλήρωση με την Οσμανλίσπορ «παίζει» το σενάριο να γίνουν κάποιες κινήσεις, αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν ύστερα από το ραντεβού του Μπέντο με τη διοίκηση. Στον Ολυμπιακό έχουν το μυαλό τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας (υπάρχουν τα ματς με Σπάρτη για το Κύπελλο και Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα), αλλά από βδομάδα οι παίκτες θα είναι σε άδεια, οπότε μπορεί να γίνει focus στο κομμάτι της ενίσχυσης.

Δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι συγκεκριμένο, αλλά από τη στιγμή που θα αποχωρήσει ο Πασιένσια που καταλήγει στη Ρίο Άβε, μάλλον θα γίνει κίνηση για έναν παίκτη που αποτελεί ουσιαστικά εναλλακτική λύση για την επίθεση. Έχει ακουστεί το όνομα του Καρίμ Ανσαριφάρντ που δεσμεύεται με τον Πανιώνιο με το καλοκαίρι και κάτι παρόμοιο ισχύει και για τον Απόστολο Βέλλιο που ανήκει στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x