Stoiximan Super League

Ένταση και… μπινελίκια στη συνάντηση Σαββίδη με παίκτες, Ίβιτς και Μίχελ!

Λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αυτά δεν… μεταφέρονται στον αέρα», ο Σταύρος Κόλκας είπε στο ''Kick Off'' πως ο Σαββίδης έβαλε… χοντρό χέρι στους παίκτες του ΠΑΟΚ, ενώ έθεσε δύο ερωτήματα σε Ίβιτς-Μίχελ

Ποιος είδε τον Σαββίδη και δεν τον φοβήθηκε!

Όπως είπε ο Σταύρος Κόλκας στο ''Kick Off'' της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, στη συνάντηση που είχε ο ισχυρός άντρας του «δικεφάλου», στον τέταρτο όροφο του γηπέδου της Τούμπας, με τους Παναγιώτη Γλύκο, Στέφανο Αθανασιάδη, Χοσέ Κάνιας, Βλάνταν Ίβιτς, αλλά και Λούμπος Μίχελ, επικράτησε μεγάλη ένταση, με τον κ. Σαββίδη να ζητάει τον λόγο για την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, βάζοντας… χοντρό χέρι στους παίκτες της ομάδας του.

Μετά τα… μπινελίκια και σε πιο ήρεμο ύφος, ζήτησε εξηγήσεις από τον Ίβιτς για το πρόβλημα που έχει ο ΠΑΟΚ στα τελειώματα των φάσεων, από την αρχή της σεζόν, αλλά και από τον αθλητικό διευθυντή, γιατί δεν έχουν καλυφθεί οι όποιες αδυναμίες έχουν οι «ασπρόμαυροι» στο ρόστερ τους.

Η συνάντηση κράτησε για αρκετή ώρα και μετά το τέλος της, οι παίκτες κατέβηκαν και επιβιβάστηκαν στο πούλμαν, με τον Βλάνταν Ίβιτς να παραμένει στο γήπεδο και να συνεχίζει την κουβέντα του με τον Σαββίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x