Stoiximan Super League

Έδειξε Πατίτο ο Κετσπάγια

Ο Πατίτο Ροντρίγκες έχει το προβάδισμα για τη θέση του αριστερού μεσοεπιθετικού για την αυριανή πρεμιέρα της ΑΕΚ με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Τα πλάνα του Κετσπάγια.

Με δεδομένη την απουσία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου (θα μείνει εκτός για δέκα μέρες με θλάση), ο Τιμούρ Κετσπάγια κλήθηκε να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του για την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ΑΕΚ στην αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Όλα δείχνουν πως ο Πατίτο Ροντρίγκες θα πάρει το χρίσμα για τη θέση του αριστερού μεσοεπιθετικού. Μάλιστα στην τελευταία δοκιμή ο Τάσος Μπακασέτας ήταν στο απέναντι άκρο, κάτι που σημαίνει πως οι Αραβίδης και Πλατέλλας θα μείνουν στον πάγκο.

Για τις υπόλοιπες θέσεις τα κουκιά είναι μετρημένα. Ο Ανέστης θα είναι στο τέρμα, ο Γκάλο στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Ντίντακ φαβορί έναντι του Ντίας για το αριστερό, ενώ Τσιγκρίνσκι και Λέσκοτ θα είναι το δίδυμο των στόπερ. Σιμόες και Γιόχανσον θα κινούνται στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Μάνταλος θα είναι «δεκάρι» και σέντερ φορ ο Αλμέιδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x