Πορτογαλία

Έντερ: «Ο Φερνάντο Σάντος είναι τεράστιος»!

O Έντερ μπορεί να θεωρείται ο ήρωας της Πορτογαλίας, ωστόσο ο «χρυσός» σκόρερ στον τελικό του Euro απονέμει αυτόν τον τίτλο στον Φερνάντο Σάντος!

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «A Bola», ο επιθετικός που χάρισε το τρόπαιο στους Πορτογάλους με το γκολ του επί της Γαλλίας ξεκαθάρισε ότι εκείνος που ενέπνευσε την ομάδα και την έκανε να πιστέψει στην υλοποίηση του μεγάλου στόχου ήταν ο προπονητής της.

«Ο Φερνάντο Σάντος είναι τεράστιος. Από την πρώτη στιγμή μας πέρασε το μήνυμα ότι ήμασταν ικανοί να κατακτήσουμε το Euro. Και όταν μιλάω για την πρώτη στιγμή αναφέρομαι στο πρώτο ματς που δώσαμε μαζί του, αμέσως μόλις ανέλαβε την ομάδα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Από τα προκριματικά του Euro μας έλεγε:"Θέλω να πάμε στον τελικό και να κερδίσουμε". Μάλιστα, είχε γράψει με κεφαλαία γράμματα στον πίνακα των αποδυτηρίων: ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟ EURO! Πάντα μας έλεγε ότι θα γυρίσουμε στην Πορτογαλία στις 11 Ιουλίου και θα γυρίσουμε νικητές. Αυτή η φράση ακουγόταν συνεχώς σαν ηχώ μέσα στο μυαλό μας. Δεν έφυγε στιγμή από εκεί. Και τα καταφέραμε», δήλωσε ο Έντερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x