Αγγλία

«Έδεσε» Σμόλινγκ η Γιουνάιτεντ

Νέο συμβόλαιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το 2019 υπέγραψε ο Κρις Σμόλινγκ! «Περήφανος που ανήκω σε μια τέτοια ομάδα, προοδεύουμε με τον Φαν Χαάλ», είπε ο Άγγλος.

Το μέλλον του στο Ολντ Τράφορντ, με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέσμευσε ο Κρις Σμόλινγκ. Οι κόκκινοι διάβολοι ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον 25χρονο αμυντικό ως το 2019 κι ενώ το προηγούμενο συμβόλαιο εξέπνεε το προσεχές καλοκαίρι.

Ο διεθνής άσος αποκτήθηκε το 2010 απ' τη Φούλαμ και μέχρι σήμερα μετράει 147 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ φέτος με τον Λουίς Φαν Χάαλ είναι βασικό μέλος της... επιστροφής του συλλόγου (μετά από μια κακή διετία).

«Είμαι χαρούμενος για το νέο μου συμβόλαιο. Παράλληλα πολύ περήφανος που αγωνίζομαι σε ένα τόσο σπουδαίο σύλλογο. Έχουμε βελτιωθεί πολύ σαν ομάδα μέσα στη σεζόν με τον Λουίς Φαν Χάαλ και τώρα πια παίζουμε σαν πραγματικό σύνολο. Είναι πραγματικά μια όμορφη περίοδο να παίζεις στη Γιουνάιτεντ. Είμαστε όλοι αφοσιωμένοι να επαναφέρουμε το σύλλογο εκεί που ανήκει και να ανταπεξέρθουμε στο υψηλότατο επίπεδο», τα λόγια του Σμόλινγκ μετά την ανανέωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x