Euro 2016

Εντολή για ξύρισμα στον Ρόι Κιν!

Γιατί ο προπονητής της Εθνικής Ιρλανδίας θεωρεί αναγκαίο να απαλλαγεί από το μούσι του ο βοηθός του. Τι επιπώθηκε μεταξύ τους αμέσως μετά την πρόκριση στους "16" του Euro.

Εμφανώς… ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Μάρτιν Ο’Νιλ μετά το παιχνίδι της Ιρλανδίας με την Ιταλία παρά το γεγονός ότι η ομάδα του είχε περάσει στην επόμενη φάση του Euro.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το μούσι του Ρόι Κιν! Μετά την λήξη του ματς με την Σκουάντρα Ατζούρα, το προπονητικό δίδυμο των Ιρλανδών αγκαλιάστηκε χαρούμενο, όμως όπως αποκάλυψε ο Ο’Νιλ: «Το μούσι του τσιμπούσε το πηγούνι μου. Του είπα να ξυριστεί αμέσως. Δεν θέλω να με αγκαλιάσει ποτέ ξανά αν δεν ξυριστεί!».

Όπως είναι λογικό, το κέφια ήταν μεγάλα μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης: «Ο Ρόι (Κιν) με αποκάλεσε «άσχημο κούτσουρο» και συμφώνησα απόλυτα μαζί του. Αλλά του είπα: «Καλά, αλλά κι εσύ δεν είσαι και ο Πολ Νιούμαν!», συνέχισε ο τεχνικός της Εθνικής Ιρλανδίας.

Ο Ο’Νιλ τόνισε ακόμα ότι ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν τους συνεχάρη για την συνέχειά τους στην διοργάνωση: «Ήταν πολύ κολακευτικό, αν σκεφτούμε ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους τερματοφύλακες όλων των εποχών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x