Europa League

Έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο του Ολυμπιακού!

«Βράζει» το Γ. Καραϊσκάκης, με μεγάλη μερίδα κόσμου του Ολυμπιακού να αποδοκιμάζει σε κάθε ευκαιρία μετά το γκολ που έβαλε η Αρούκα!

Μυρίζει «μπαρούτι» το κλίμα στο «Γ. Καραϊσκάκης»… Ο Ολυμπιακός παρουσιάζει εκ νέου κακή εικόνα και το γκολ που πέτυχε η Αρούκα στο 80’ (με το οποίο ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα στην Πορτογαλία) στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσουν έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο του.

Αμέσως μετά το τέρμα του Γκέγκε υπήρξε παρατεταμένη γιούχα, ενώ είναι ενδεικτική μια φάση λίγο αργότερα, όταν ο Πάρντο βγήκε από τα δεξιά, σέντραρε, αλλά έστειλε την μπάλα στα… περιστέρια, με αποτέλεσμα να ξεσηκωθεί νέα… θύελλα διαμαρτυριών. Κάτι ανάλογο συνέβαινε σε κάθε λάθος των ερυθρολεύκων στο χώρο του κέντρου, δείγμα του «αναβρασμού» που επικρατεί.

Εν μέσω βέβαια όλου αυτού του «σκηνικού», υπήρξαν και κάποια συνθήματα τόνωσης («Ολυμπιακός, Ολυμπιακός») προς τους ποδοσφαιριστές του Πάουλο Μπέντο, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League...

Αξίζει να σημειωθεί πως με το τελευταίο σφύριγμα της κανονικής διάρκειας, υπήρξαν εκ νέου χλιαρές αποδοκιμασίες, με τους φίλους των πρωταθλητών Ελλάδας να εκφράζουν για ακόμα μια φορά τη δυσαρέσκειά τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x