Αγγλία

Έντονο ενδιαφέρον για Μουζάκιο από την Άρσεναλ

Προτεραιότητα για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ είναι ο Ματέο Μουζάκιο, καθώς οι «κανονιέρηδες» επιθυμούν να θωρακίσουν άμεσα τα μετόπισθεν.

Στην αγορά, από νωρίς, φαίνεται ότι «βγήκε» η Άρσεναλ, θέλοντας να στελεχώσει κατάλληλα το ρόστερ της, ενόψει της νέας σεζόν. Οι «κανονιέρηδες» επιθυμούν διακαώς το πρωτάθλημα του χρόνου και σκοπεύουν να επενδύσουν αρκετά χρήματα στο φετινό παζάρι, ώστε να τα καταφέρουν επιτέλους.

Οι πρώτες κινήσεις αφορούν την άμυνα, με τον Αρσέν Βενγκέρ να έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση του Ματέο Μουζάκιο. Ο κεντρικός αμυντικός της Βιγιαρεάλ αποτελεί μια αξιόπιστη λύση τα τελευταία χρόνια για το «κίτρινο υποβρύχιο», όπου βρίσκεται από το 2010. Είναι 26 ετών, καλός με την μπάλα στα πόδια και, μάλιστα, διαθέτει σημαντική πείρα για την ηλικία του.

Τη φετινή περίοδο, ο Αργεντινός στόπερ αγωνίστηκε 15 φορές στην Primera Division, πέντε στο Γιουρόπα Λιγκ και τρεις στο Κύπελλο Ισπανίας, καθώς αντιμετώπισε κάποια προβλήματα τραυματισμών. Με το ποσό των 16 εκατομμυρίων, οι Λονδρέζοι μπορούν να τον αποκτήσουν και να βάλουν στο «οπλοστάσιο» τους μια φτηνή και παράλληλα πολύτιμη λύση.

Εναλλακτική επιλογή είναι ο Μεντί Μπενατιά της Μπάγερν Μονάχου, όμως η περίπτωσή του παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες. Καταρχάς, δεσμεύεται με τέσσερα χρόνια ακόμα συμβόλαιο, ενώ οι Βαυαροί δαπάνησαν 30 εκατομμύρια το περασμένο καλοκαίρι για να τον υπογράψουν. Στα ελαφρυντικά, ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής του και, φυσικά, η έλευση του Ματ Χούμελς.

Ο Βενγκέρ θα το σκεφτεί σοβαρά, αλλά στο μυαλό του προέχει ο Ματέο Μουζάκιο, ώστε να συνθέσει ένα σταθερό δίδυμο με τον Λοράν Κοσιελνί.

Επιμέλεια: Γιώργος Γραμματικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x