Stoiximan Super League

«Έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ζινεντίν Μασάς»! (video)

Νέο… Σισέ «κοιτάει» ο Ολυμπιακός! Όπως γράφουν (ξανά) στη Γαλλία, οι «ερυθρόλευκοι» φέρεται να ενδιαφέρονται έντονα για τον 21χρονο μέσο, Ζινεντίν Μασάς, περίπτωση την οποία «δουλεύει» ο Μοντεστό!

Περίπτωση που μοιάζει αρκετά με εκείνη του Παπ Αμπού Σισέ «τσεκάρει» ο Ολυμπιακός και, προσωπικά, ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ των «ερυθρόλευκων», Φρανσουά Μοντεστό!

Όπως γράφουν ξανά στη Γαλλία -καθώς το όνομά του είχε «παίξει» και πριν καμιά εβδομάδα- και, συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα ''lesviolets'', που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Τουλούζ, οι Πειραιώτες «ενδιαφέρονται έντονα» για τον 21χρονο μέσο, Ζινεντίν Μασάς!

Ο νεαρός Γάλλος, ο οποίος έχει γεννηθεί στη Μασσαλία, αλλά έχει αλγερινές και μαροκινές ρίζες (έχοντας επιλέξει, μάλιστα, το Μαρόκο, σε περίπτωση που κληθεί να αγωνιστεί σε εθνικό επίπεδο), έλυσε επεισοδιακά το συμβόλαιό του με τις «βιολέτες», στις 31 Οκτωβρίου.

Οι δύο πλευρές βρέθηκαν στα δικαστήρια για το «διαζύγιο», καθώς ο παίκτης είχε παραγκωνιστεί, έπειτα από επεισόδιο που είχε με τον προπονητή της δεύτερης ομάδας και κινήθηκε νομικά, προκειμένου να μείνει ελεύθερος τον Γενάρη, αφού το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι.

Όσο για την καριέρα του, αφού «ψήθηκε» στις ακαδημίες των Καννών, της Μαρσέιγ και της Τουλούζ, προβιβάστηκε στη δεύτερη ομάδα της τελευταίας το 2014 και μετά από 25 συμμετοχές, την επόμενη χρονιά, στις 23 Μαΐου του 2015, πήρε το «βάπτισμα του πυρός» στη Ligue 1. Στις βιολέτες» έπαιξε 21 φορές, σημειώνοντας δύο γκολ, ενώ πέρυσι δόθηκε δανεικός στη Μαρσέιγ, «μετρώντας» 10 συμμετοχές.

Είναι κεντρικός μέσος, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ, και μένει, πλέον, να δούμε αν θα προχωρήσει η περίπτωσή του -και αν θα αποδειχθεί και αυτή, όπως και του Σισέ… λαβράκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x