Stoiximan Super League

Έντονος προβληματισμός για Βούλιτς στον Απόλλωνα

Η νέα ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης και η κακή διαχείριση του αγώνα από τον Ζόραν Βούλιτς έχουν ως αποτέλεσμα να υπάρξει δυσαρέσκεια στον Απόλλωνα Σμύρνης προς το πρόσωπο του Κροάτη τεχνικού.

Εξελίξεις αναμένεται να επιφέρει η νέα -εντός έδρας- ήττα του Απόλλωνα Σμύρνης από τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι διοικούντες την Ελαφρά Ταξιαρχία είναι έντονα προβληματισμένοι με τον Ζόραν Βούλιτς μετά και την τελευταία εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εξελίξεις εντός των ερχόμενων ημερών.

Στον Κροάτη τεχνικό χρεώνουν πως έχασε ένα ακόμη κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στους Αρκάδες (1-3) όπως και την ισοπαλία κόντρα στην Λαμία (1-1). Παράλληλα, είναι δυσαρεστημένοι με το γεγονός ότι στα περισσότερα από τα παιχνίδια του Απόλλωνα δεν έχει κάνει καν τρίτη αλλαγή, όπως και το ότι με τις κινήσεις του από τον πάγκο δεν βοηθάει την ομάδα.

Βέβαια, με τον Βούλιτς στον πάγκο ο Απόλλων εμφανίζεται αλλαγμένος και παίζει καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο υπάρχει απογοήτευση με τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Το μόνο, βέβαιο, είναι πως θα υπάρξει ραντεβού ανάμεσα στον Ζόραν Βούλιτς και την διοίκηση του Απόλλωνα, ενώ πλέον «παίζει» δυνατά ακόμη και το ενδεχόμενο αποχώρησης του Κροάτη τεχνικού από τον πάγκο των «κυανόλευκων».

Εφόσον αποφασιστεί, πάντως, κάτι τέτοιο, στην κορυφή της λίστας του Απόλλωνα φιγουράρει το όνομα του Γιώργου Παράσχου, ο οποίος αρέσει πολύ στον ιδιοκτήτη της Ελαφράς Ταξιαρχίας, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη. Παράλληλα, ο πολύπειρος τεχνικός έχει συνεργαστεί με τον Γιώργο Κασναφέρη κατά την παρουσία των δύο στον Λεβαδειακό και είναι πολύ πιθανό να παίξει και αυτό μεγάλο ρόλο.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x