Stoiximan Super League

Εντός της εβδομάδας για Κιβρακίδη και αμυντικό χαφ στον Ατρόμητο

Σε εβδομάδα εξελίξεων μπαίνει ο Ατρόμητος σε ό,τι αφορά τόσο το ανοιχτό θέμα του Κυριάκου Κιβρακίδη και την ενδεχόμενη παραχώρησή του στον Παναθηναϊκό, όσο και για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ.

Σε 10 μέρες (συγκεκριμένα την 1η Ιουλίου) αρχίζει και επίσημα η προετοιμασία του Ατρόμητου εν όψει της νέας σεζόν και όπως είναι φυσικό οι ιθύνοντες θέλουν να ξεκαθαρίσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα όλα τα θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Ένα εξ αυτών είναι και το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση του Κυριάκου Κιβρακίδη, που βρίσκεται σταθερά στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, αλλά τις τελευταίες δύο-τρεις εβδομάδες έχει παρατηρηθεί στασιμότητα, καθώς οι «πράσινοι» δεν έχουν επανέλθει επίσημα με νέα προσφορά και τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει.

Υπάρχει οικονομική διαφορά της τάξεως των 100-150.000 ευρώ και όπως προκύπτει από τους «πράσινους», υπάρχει προοπτική να καλυφθεί αυτή η διαφορά με την παραχώρηση ενός έμψυχου ανταλλάγματος.

Ωστόσο, από τον Ατρόμητο δεν «πετούν» και τη… σκούφια τους για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, αφού προτιμούν το ρευστό, παρά να τους δοθεί ως ελεύθερος π.χ. ο Νίκος Γιαννακόπουλος. Σε κάθε περίπτωση, η πλευρά του ποδοσφαιριστή έχει ειδοποιήσει ότι μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Αν και εφόσον αποχωρήσει τελικά ο Κιβρακίδης, με πολλές πιθανότητες για αντικαταστάτης του «παίζει» η περίπτωση του Μιχάλη Μπουκουβάλα, που δεσμεύεται μεν με συμβόλαιο από τον Ηρακλή, αλλά το αβέβαιο διοικητικό μέλλον του «Γηραιού» ενδεχομένως να τον οδηγήσει στην έξοδο.

Σε ό,τι αφορά την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής με ένα αμυντικό χαφ, ο Ατρόμητος βρίσκεται σε επαφές με μία περίπτωση από το εξωτερικό (δεν έχει διαρρεύσει το όνομά του) και υπάρχει αισιοδοξία ότι το θέμα θα «κλείσει» θετικά μέσα στις επόμενες μέρες.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x