Stoiximan Super League

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τη νέα Λεωφόρο!

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή του κόσμου στην τηλεοπτική γιορτή του Παναθηναϊκού για την ανακαίνιση της Λεωφόρου. Πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ το ποσό που συγκεντρώθηκε!

Σε μία μεγάλη τηλεοπτική γιορτή, με έντονο το… πράσινο στοιχείο, και εκλεκτούς καλεσμένους από την οικογένεια του Παναθηναϊκού, το «τριφύλλι» γιόρτασε την απαρχή, ουσιαστικά, της ανακαίνισης της Λεωφόρου.

Στην ειδική εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, «ΠΑΟ… Λεωφόρος», που παρουσίασαν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Χριστίνα Βραχάλη, η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με το ποσό που συγκεντρώθηκε για την ανακατασκευή της ιστορικής έδρας της αθηναϊκής ομάδας να ξεπερνά το 1,5 εκατ. ευρώ (1.538.900)! Ο κόσμος έδειξε από την πρώτη στιγμή να «αγκαλιάζει» την προσπάθεια που γίνεται, καθώς, μέσα στην πρώτη ώρα, οι 530.000 ευρώ, ΠΡΙΝ την εκπομπή, διπλασιάστηκαν, για να κλείσει, τελικά η συνολική προσφορά στο εν λόγω ποσό, και ενώ, φυσικά, συνεχίζεται η πρωτοβουλία του Παναθηναϊκού, ώστε οι φίλοι της ομάδας να συμμετάσχουν ενεργά στην ανακαίνιση του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Στο στούντιο βρέθηκαν και μίλησαν ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, αλλά και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς.

Το «παρών», δε, έδωσαν: Ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος αποκάλυψε ποια γκολ ξεχωρίζει, από τα πολλά που έχει πετύχει στη Λεωφόρο, ο προπονητής του «τριφυλλιού», Αντρέα Στραματσόνι, που χαρακτήρισε «όνειρο» το νέο γήπεδο, αλλά και οι Παναγιώτης Βλαχοδήμος και -ο αρχηγός- Κάρλος Ζέκα.

Εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της βραδιάς, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, που, αφότου λίγο νωρίτερα είχε ανακοινωθεί η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη ως διευθυντής ποδοσφαίρου των «πράσινων», τονίζοντας μέσα από τον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου: «Θα έρθουν καλύτερες ημέρες για τον Παναθηναϊκό»!

Στην αρχή της εκδήλωσης, μάλιστα, έπαιξε ένα εξαιρετικό βίντεο για την ιστορία της Λεωφόρου, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

Εξάλλου, από το στούντιο «παρέλασαν» μεγάλες δόξες του Παναθηναϊκού! Διαβάστε εδώ όσα είπε Μίμης Δομάζος, εδώ όσα δήλωσε ο Δημήτρης Σαραβάκος, εδώ όσα σημείωσε ο Αριστείδης Καμάρας και εδώ τα λεγόμενα του Αντώνη Αντωνιάδη. Εκεί ήταν και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα!

Επίσης, πολλοί γνωστοί Παναθηναϊκοί βρέθηκαν στο στούντιο και μίλησαν για την ομάδα και τη Λεωφόρο, μεταξύ των οποίων οι: Παύλος Τσίμας, Γιώργος Πολυχρονίου, Βάσια Τριφύλλη, Γιάννης Ζουγανέλης, Σία Κοσιώνη, Κώστας Καραφώτης, η Ολυμπιονίκης Κλέλια Πανταζή και ο πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Σπύρος Βλάχος.

Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε πώς να γίνετε χορηγοί στην ανακαίνιση της Λεωφόρου.

inner

Έτσι παρακολουθήσατε LIVE από το sportfm.gr τη μεγάλη τηλεοπτική γιορτή του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x