Γενικά

«Εδώ έχει επτά γήπεδα για προπόνηση»

Κάποια από τα δεδομένα του πρωταθλήματος της Φινλανδίας ανέφερε ο Πέτρος Κανακούδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 παραδεχόμενος ότι όσα αντίκρισε είναι μακράν πολύ καλύτερα από όσα φανταζόταν.

«Η κουλτούρα είναι τελείως διαφορετική εδώ. Κι εγώ έλεγα τώρα που πάω, αλλά αυτά που έχω συναντήσει είναι τελείως διαφορετικά από αυτά που περίμενα και από αυτά που συμβαίνουν εδώ. Για να φανταστείτε έχει επτά γήπεδα για να κάνεις προπόνηση. Τέσσερα με πλαστικό χλοοτάπητα και άλλα τρία με χόρταρι. Το οικονομικό δεν τους απασχολεί εδώ τους παίκτες. Είναι όλα κανονικά δεν υπάρχει καμία ανησυχία», ανέφερε για την… μετακόμισή του στην Ίντερ Τούρκού στη Φινλανδία.

«Για να αλλάξει κάτι θα πρέπει να υπάρχουν πολλές και ριζικές αλλαγές», σχολίασε ο έλληνας άσος για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στη συνέχεια σχολίασε το ενδεχόμενο αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

«Από την στιγμή που έγινε στην Αγγλία, εκεί που όλος ο κόσμος ασχολείται με το ποδόσφαιρο γιατί να μην γίνει και εδώ; Είναι μια τεράστια συζήτηση. Πρέπει να γίνουν αλλαγές και να καλύπτουν πολλά ζητήματα. Ο μόνος που είναι ζημιωμένος είναι ο ποδοσφαιριστής. Υπάρχει παντού μια καχυποψία», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x