Stoiximan Super League

Έδωσαν υποσχέσεις για το μέλλον

Εξαιρετική ήταν η εικόνα των δύο τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων του Ολυμπιακού, του Ερνάνι και του Ιντέγε, στο χθεσινό φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης και όλοι περιμένουν περισσότερα στο μέλλον.

Στον Ερνάνι και τον Ιντέγε Μπράουν ήταν στραμμένα τα βλέμματα στο χθεσινό φιλικό του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης στου Ρέντη, το οποίο έληξε ισόπαλο (0-0).

Οι δύο παίκτες μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά – όπως δήλωσε και ο Στάικος Βεργέτης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 – έδειξαν πολύ καλά ατομικά στοιχεία.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ κατάφερε να εντυπωσιάσει και να δυσκολέψει τους αντίπαλους αμυντικούς, δείχνοντας ότι διαθέτει ταχύτητα και υψηλή τεχνική κατάρτιση.

Μάλιστα, σε μία φάση στο σημείο του κόρνερ κατάφερε με μία ντρίμπλα του να… ζαλίσει τον Σανκαρέ, τον οποίο απέφυγε εκπληκτικά και στη συνέχεια έκανε σέντρα στην περιοχή.

Ο 24χρονος άσος έδειξε ότι ξέρει μπάλα και αρκετοί πιστεύουν ότι θα δουν πολλά από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή για τον οποίο επέμεινε αρκετά ο ίδιος ο Μάρκο Σίλβα και η διοίκηση του έκανε το χατίρι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Όσον αφορά τώρα τον Ιντέγε, πρόκειται για έναν πληθωρικό σέντερ φορ, που κέρδισε μονομαχίες με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ήταν κινητικός και κατάφερε να «γεμίσει» την αντίπαλη περιοχή.

Από εκεί και πέρα, πολύ καλή εντύπωση υπάρχει και για τους δύο νεαρούς μπακ-χαφ του Ολυμπιακού, τον Σάλιακα και τον Τσιμίκα που εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες κάποιων παικτών και βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα της ομάδας, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να εκτιμούν ότι το μέλλον ανήκει στα δύο παιδία και ίσως πάρουν περισσότερες ευκαιρίες στο μέλλον, αφού καθαροί ακραίοι αμυντικοί είναι μόνο ο Ελαμπντελαουί, ο Μαζουακού και ο Σαλίνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x