Αγγλία

Έδωσε εξηγήσεις για το tweet την ώρα του μνημόσυνου ο Λίνγκαρντ

Ένα tweet από τον λογαριασμό του Τζέσι Λίνγκαρντ πυροδότησε γκρίνια από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιας και ήρθε κατά την διάρκεια του μνημόσυνου για την τραγωδία του 1958.

Ένα tweet από τον λογαριασμό του Τζέσι Λίνγκαρντ στο Twitter πυροδότησε δικαιολογημένη γκρίνια από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιας και ήρθε κατά την διάρκεια του μνημόσυνου για την τραγωδία του 1958.

Ενώ σύσσωμοι οι συντελεστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρισκόντουσαν στο «Ολντ Τράφορντ» για να τιμήσουν την μνήμη των αδικοχαμένων πριν 60 χρόνια, από το προφίλ του Λίνγκαρντ δημοσιεύτηκε ένα σχόλιο ως απάντηση σε ένα άλλο tweet για το Fifa 2018.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν ασεβή, εκείνος προχώρησε σε μια ανακοίνωση κατά την οποία:

«Ένα μέλος της ομάδας μου για τα media απάντησε ακούσια σε ένα tweet ενώ γινόταν το μνημόσυνο για την τραγωδία του Μονάχου. Δεν το ήξερα γιατί ήμουν στο γήπεδο και σε καμία των περιπτώσεων το ποστ ή την χρονική στιγμή που ήρθε. Το σχόλιο έχει σβηστεί και ζητώ συγγνώμη για την όποια αναστάτωση. Ήταν εντελώς απαράδεκτο και δεν αντικατοπτρίζει ούτε την προσωπικότητά μου ούτε την άποψή μου σε μια τόσο συναισθηματικά φορτισμένη ημέρα».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x