Γερμανία

Έδωσε το «ΟΚ» για επανεκκίνηση η Μέρκελ: 15 ή 22 Μαΐου η επανεκκίνηση στην Bundesliga

Η Άνγκελα Μέρκελ ανακοίνωσε πως το γερμανικό πρωτάθλημα θα συνεχιστεί στο δεύτερο μισό του Μαΐου και άφησε τις αρμόδιες αρχές να αποφασίσουν αν θα ξεκινήσει στις 15 ή 22 του μήνα.

Έτοιμο να γίνει το πρώτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που επανεκκινεί, είναι η Bundesliga.

Η Άνγκελα Μέρκελ έδωσε το «πράσινο» φως για την επανέναρξη του γερμανικού πρωταθλήματος, αλλά δεν ανακοίνωσε ακριβής ημερομηνία λέγοντας πως θα ξεκινήσει στο δεύτερο μισό του Μαΐου.

Αυτό το άφησε πάνω στις αρμόδιες αρχές και στους ανθρώπους της Bundesliga και της γερμανικής ομοσπονδίας, οι οποίοι καλούνται να αποφασίσουν αν θα έχουμε ξανά σέντρα στις 15 ή στις 22 Μαΐου.

Κάτι που αναμένεται να κριθεί ανάλογα με την πορεία των ομάδων στις προπονήσεις, αλλά και από τα αποτελέσματα όλων των τεστ και με την σύμφωνη γνώμη της επιστημονικής ομάδας.

Η απόφαση είναι πολύ πιθανό να παρθεί αύριο Πέμπτη, αφού η ομοσπονδία και οι 36 ομάδες των δύο πρώτων κατηγοριών θα έχουν τηλεδιάσκεψη για το μέλλον του πρωταθλήματος. Παράλληλα, είναι πιθανό να παρθεί γνώμη και για το πότε θα επανεκκινήσει και η τρίτη κατηγορία, με τα σενάρια να κάνουν λόγο για μία εβδομάδα αργότερα.

Αναμένεται, επίσης, να διευκρινιστεί το πότε θα διεξαχθούν τα μπαράζ ανάμεσα στον τρίτο από το τέλος της βαθμολογίας της Bundesliga, με τον τρίτο της δεύτερης κατηγορίας με τα γερμανικά Μέσα να αναφέρουν πως είναι πιθανό να λάβει χώρα τον Ιούλιο.

Φυσικά, όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, ενώ παραμένει άγνωστο πότε θα συνεχιστεί το Κύπελλο Γερμανίας που βρίσκεται στη φάση των ημιτελικών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x