Super League 2

ΕΕΑ: Πήραν όλοι πιστοποιητικό σε Super League 2 και Football League

Χωρίς εκκρεμότητες σε ό,τι αφορά τα πιστοποιητικά συμμετοχής των ΠΑΕ, ξεκινούν το Σαββατοκύριακο το δεύτερο και το τρίτο τη τάξει επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Πιστοποιητικό συμμετοχής στα πρωταθλήματά τους και στις υπόλοιπες ΠΑΕ της Super League 2 και της Football League που δεν είχαν εξασφαλίσει έως τώρα, χορήγησε την Πέμπτη (26/9) η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Το παράξενο της υπόθεσης είναι, ότι πιστοποιητικό πήρε και ο Απόλλωνας Πόντου, την ώρα που η ίδια η ΕΕΑ έστελνε ταυτόχρονα στον εισαγγελέα την υπόθεση της πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας, για την οποία η ομάδα της Καλαμαριάς τιμωρήθηκε και με αφαίρεση 6 βαθμών από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ!

Ειδικότερα, από την Super League 2 πιστοποιητικό έλαβαν σήμερα οι ΠΑΕ Εργοτέλης, ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου και Κασσιόπη και από την Football League οι ΠΑΕ Νίκη Βόλου, ΟΦ Ιεράπετρας, Καβάλα, Ένωση Ασπροπύργου, Καλαμάτα, Διαγόρας, Ιάλυσος και Ολυμπιακός Βόλου.

Οι υπόλοιπες ΠΑΕ είχαν εξασφαλίσει πιστοποιητικό από τις προηγούμενες συνεδριάσεις.

Εξάλλου, η ΕΕΑ απέρριψε αίτηση του Ηρακλή περί ανάκλησης των αποφάσεων του 2011 και του 2012 που υποβίβαζαν τον «γηραιό» στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Τέλος, εγκρίθηκε η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Βέροια (51% στο Γιώργο Μπίκα, 38% στον Χρήστο Μπίκα και 1% στον Αχιλλέα Μπίκα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x