Ισπανία

«Έφαγαν» τον Αντσελότι λόγω Μπέιλ

Η συμπεριφορά του Κάρλο Αντσελότι στον Γκάρεθ Μπέιλ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Φλορεντίνο Πέρεθ να απολύσει τον Ιταλό προπονητή.

Μια ενδιαφέρουσα πτυχή για τους λόγους της απόλυσης του Κάρλο Αντσελότι από τη Ρεάλ Μαδρίτης δίνει στο σημερινό της φύλλο η «As». Ούτε λίγο ούτε πολύ, η ισπανική εφημερίδα αναφέρει πως ο τρόπος που μεταχειρίστηκε αγωνιστικά ο Ιταλός προπονητής τον Γκάρεθ Μπέιλ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Φλορεντίνο Πέρεθ να τον αντικαταστήσει με τον Ράφα Μπενίτεθ.

Όταν απευθύνθηκε στα μέλη του ΔΣ για το λόγο που αποφάσισε να απολύσει τον «Καρλέτο», ο Πέρεθ απάντησε: «Έχασα την εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπό του», αλλά λίγο αργότερα στις συζητήσεις του με άλλα μέλη της διοίκησης στάθηκε στον τρόπο που συμπεριφερόταν (αγωνιστικά) στον Ουαλό σταρ. «Είναι ένας παίκτης στρατηγικής σημασίας για μας. Όταν τον αντικατέστησε σε έναν αγώνα με τη Βαλένθια έχασε την εμπιστοσύνη μου», φέρεται να είπε ο πρόεδρος της «βασίλισσας», ενώ το ίδιο δημοσίευμα τονίζει πως απευθυνόμενος στον προπονητή τού είπε πως εξέλαβε την αντικατάσταση του Μπέιλ σε επίθεση στη διοίκηση.

Προφανώς κι έχοντας δαπανήσει 100 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Μπέιλ από την Τότεναμ, ο Φλορεντίνο Πέρεθ περίμενε από τον Αντσελότι να στηρίξει πολύ περισσότερο την «επένδυση» της διοίκησης κι όχι να την… αδειάσει δείχνοντας πως δεν εμπιστεύεται απόλυτα τον Ουαλό μεσοεπιθετικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x