Γερμανία

Έφαγε ξύλο μέσα στο Allianz Arena και μήνυσε την Μπάγερν Μονάχου!

Φίλος των Βαυαρών ξυλοκοπήθηκε από οπαδό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν είδε ποτέ τον αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες και τώρα διεκδικεί 120.000 ευρώ!

Φίλαθλος της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την αγαπημένη του ομάδα καθώς έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στην έδρα των Βαυαρών από οπαδό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Συγκεκριμένα, την αγωνιστική περίοδο 2013-14, η Μπάγερν Μονάχου αντιμετώπιζε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ημιτελική φάση του Champions League. Ο Φριτζ Ρετενστάινερ βρέθηκε στο Allianz Arena για να παρακολουθήσει τον αγώνα. Όμως λίγο πριν την έναρξη, ένας οπαδός της αγγλικής ομάδας εισέβαλε χωρίς εισιτήριο –πηδώντας τα κάγκελα- και τον τραυμάτισε.

Το θύμα –φυσικά δεν είδε ποτέ τον αγώνα και- διακομίστηκε στο νοσοκομείο με σπασμένη επιγονατίδα, αγκώνα και ένα χαμένο δόντι. Τρία χρόνια μετά, ο Ρετενστάινερ κυκλοφορεί ακόμα με μπαστούνι και αποφάσισε να μηνύσει την Μπάγερν Μονάχου για ελλιπή μέτρα ασφαλείας διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 120.000 ευρώ!.

Η μεριά του συλλόγου ισχυρίζεται πως από τις θύρες του γηπέδου περνούν ετησίως περίπου 2 εκατομμύρια άνθρωποι εκ των οποίων μόνο 4-5 ενδέχεται να καταφέρουν εισβάλουν χωρίς εισιτήριο. Όπως δήλωσε ο δικηγόρος των πρωταθλητών Γερμανίας: «Το Allianz Arena είναι ένα από τα ασφαλέστερα του κόσμου. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Αυτό που συνέβη είναι λυπηρό ατύχημα».

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 5 Απριλίου καθώς η αρχική πρόταση του δικαστή για αποζημίωση ύψους 10.000 ευρώ, απορρίφθηκε και από τις δύο πλευρές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x