Ιταλία

Έφαγε μπουκάλι στο κεφάλι ο Γκατούζο (pics&vids)

Από επεισόδια στιγματίστηκαν τα πλέι οφ ανόδου από την τρίτη στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας. «Θύμα» και ο Τζενάρο Γκατούζο, αφού ένα μπουκάλι που πετάχτηκε από την κερκίδα, τον χτύπησε στο κεφάλι!

Ποιος είπε ότι επεισόδια γίνονται μόνο στο Euro; Στο δεύτερο ματς για τα πλέι οφ ανόδου από την Τρίτη στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, η γηπεδούχος Φότζια ήθελε νίκη με διαφορά δύο τερμάτων κόντρα στη φιλοξενούμενη Πίζα, στην οποία είναι προπονητής ο Τζενάρο Γκατούζο.

Ωστόσο, το ματς δεν πήγαινε όπως θα ήθελε για τους γηπεδούχους και οι οπαδοί της ομάδας άρχισαν να πετάνε δεκάδες μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο. Ένα από αυτά, χτύπησε τον Γκατούζο στο κεφάλι, με τον Ιταλό -πρώην τεχνικό του ΟΦΗ- να πέφτει στο έδαφος.

inner



Λίγα λεπτά αργότερα και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, σηκώθηκε, με τους φίλους της Φότζια να συνεχίζουν να πετάνε μπουκάλια προς το μέρος του και τον… Ρίνο να κλωτσάει, όντας εκνευρισμένος, ένα από αυτά.



Το ματς διακόπηκε για ένα περίπου δεκάλεπτο αφού οι οπαδοί προσπάθησαν να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο, με την αστυνομία να τους συγκρατεί. Μετά από μερικά λεπτά που έπεσε αρκετό ξύλο στις κερκίδες, οι ομάδες επανήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί το ματς.

inner

inner

Αξίζει να σημειωθεί πως η Πίζα, με το 1-1 που πήρε μέσα στην έδρα της Φότζια και σε συνδυασμό με την επικράτησή της στο πρώτο ματς με 4-2, κέρδισε την άνοδό της στην Serie B.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x