Stoiximan Super League

Έφερε Ρούντνεφς ο ΠΑΟΚ!

Σημαντική προσθήκη προ των πυλών για τον ΠΑΟΚ. Ο Φρανκ Άρνεσεν έφερε στη Θεσσαλονίκη τον Αρτιόμς Ρούντνεφς και ο Λετονός διεθνής φορ του Αμβούργου είναι έτοιμος να υπογράψει.

Μια πολύ «δυνατή» μεταγραφή ολοκληρώνει ο ΠΑΟΚ. Ο Αρτιόμς Ρούντνεφς βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του από το Αμβούργο στο «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο 27χρονος Λετονός φορ είχε απαντήσει προ λίγων εβδομάδων αρνητικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ, ωστόσο όταν η γερμανική ομάδα του διεμήνυσε πως ήταν εκτός πλάνων και αν δεν πήγαινε στους Θεσσαλονικείς, θα έμενε ανενεργός, εκείνος αποδέχτηκε να έρθει στην Ελλάδα. Ο άνθρωπος που χειρίστηκε την υπόθεση δεν είναι άλλος από τον Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος τον είχε πάρει από τη Λεχ Πόζναν στην Bundesliga.

Ο Ρούντνεφς, που μετρά 31 συμμετοχές και 1 γκολ με την εθνική του ομάδα έχοντας αναμετρηθεί και με την Ελλάδα, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπως επιβεβαιώθηκε μέσω Tweet του Αμβούργου, το οποίο αφήνει κι αιχμές για την Bild (κάνοντας λογοπαίγνιο με το όνομα της εφημερίδας και τη λέξη «φωτογραφία) επειδή ανέφερε πως η μεταγραφή δεν θα γινόταν. «Ο Ρούντνεφς πήγε στην Ελλάδα για να βγάλει σήμερα εκεί μια φωτογραφία (Bild)», ανέφερε το τιτίβισμα των Γερμανών.




Ο Ρούντνεφς άρχισε την καριέρα του στην πατρίδα του με την Νταουγκάβα (62 συμμετοχές-18 γκολ) και μετά από μια διετία στην Ουγγαρία με Ζαλαεγκερζέγκι (35 συμμετοχές-23 γκολ) μετακόμισε στην Πολωνία και τη Λεχ Πόζναν (73 συμμετοχές-45 γκολ). Από εκεί το καλοκαίρι του 2012 μετακόμισε στο Αμβούργο έναντι περίπου 5 εκατ. ευρώ. Ως ο πρώτος Λετονός που έπαιξε ποτέ στην Bundesliga είχε 66 εμφανίσεις και 15 γκολ στην ομάδα του λιμανιού, ενώ πέρσι στο δεύτερο μισό της σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στο Ανόβερο μετρώντας 16 παρουσίες και σκοράροντας 4 φορές. Την τελευταία περίοδο είχε 23 συμμετοχές και 1 γκολ.







Στο μεταξύ, σήμερα ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ έχει στη λίστα του για τη θέση του μεσοεπιθετικού τον 28χρονο διεθνή Ούγγρο μεσοεπιθετικό Μπάλας Τζούτζακ και η Ντιναμό Μόσχας τον παραχωρεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x