Πορτογαλία

Έφερε συνωστισμό η Μπράγκα

Χαμός στις πρώτες θέσεις της Superliga έφερε η νίκη της Μπράγκα στην έδρα της Γκιμαράες με 1-0, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η Μπράγκα νίκησε με 1-0 στην έδρα της Γκιμαράες, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Superliga και βρέθηκε ξανά στην πρώτη τριάδα στης βαθμολογίας, παρέα με τις Μπενφίκα και Εστορίλ και δημιουργεί ξανά ένα συνωστισμό στις προνομιούχες θέσεις τόσο για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και για αυτή στο Europa League, δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση σε σχέση με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και ελπίζει για την καλύτερη δυνατή θέση.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έμειναν στη 14η θέση και μόλις στο +4 από την τελευταία δυάδα.

Οι φιναλίστ του Europa League του 2011 ήταν μεν ανώτεροι, όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν τις μεγάλες φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία, μέχρι να έρθει η προσπάθεια του Ράφα Σίλβα στο 74’ να τους χαρίσει τη νίκη.


Η σύνθεση της Μπράγκα: Κρίτσιουκ, Μπαϊάνο (36’ Ουίλσον Εντουάρντο), Ρικάρντο Φερέιρα, Αντρέ Πίντο (10’ Ουίλι Μπόι), Τζαβάν, Αλαν, Μάουρο, Βούκτσεβιτς, Ράφα Σίλβα, Φοντέ, Στοϊλίκοβιτς (83’ Λουίζ Κάρλος)



Αναλυτικά, το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής:


Παρασκευή 25/9

Μορεϊρένσε-Πόρτο 2-2

Σάββατο 26/9

Μποαβίστα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 0-0

Μπενφίκα-Πάσος Φερέιρα 3-0

Κυριακή 27/9

Γκιμαράες-Μπράγκα 0-1

Αρούκα-Μπελενένσες 2-2

Εστορίλ-Ουνιάο Μαδέιρα 2-1

Μαρίτιμο-Τοντέλα 1-0

Νασιονάλ-Σετούμπαλ 1-1

Δευτέρα 28/9

Ρίο Αβε-Ακαντέμικα 22:00


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x