Ελλάδα

Έφερε «τούμπα» την Τουρκία η Ελλάδα

Ελπιδοφόρα μηνύματα έστειλε η ανανεωμένη Εθνική Νέων. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έκανε την ανατροπή, επικρατώντας 3-2 της Τουρκίας σε φιλικό παιχνίδι.

Μέσα σε 14' η Εθνική Νέων βρήκε δίχτυα τρεις φορές με αποτέλεσμα να φέρει τα πάνω-κάτω στο φιλικό με την Τουρκία, επικρατώντας 3-2 στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων «Δημήτρης Δημητρίου».

Στην εκπνοή του πρώτου μέρους, ο Μπαϊντεμίρ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, ωστόσο η απάντηση ήταν... καταιγιστική! Ο Βρουσάι ισοφάρισε στο 49', ο Καμπέτσης «υπέγραψε» την ανατροπή στο 59', ενώ τρία λεπτά αργότερα, ξανά ο Βρουσάι, έβαλε ακόμα πιο γερά θεμέλια νίκης. Το μόνο που κατάφεραν οι Τούρκοι ήταν να μειώσουν με τον Σαχίν στο 66', διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Οι δύο ομάδες θα δώσουν και νέο φιλικό την προσεχή Πέμπτη, στο ίδιο γήπεδο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Ελλάδας για τα προκριματικά του Euro.

ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης, Βαλμάς (56’ Πανάγου), Πανουργιάς (56’ Μπούσης), Παπαδογιωργάκης, Λάμπρου (78’ Έππας), Τζοβάρας, Μίγγος (78’ Σαχπατζίδης), Μπούρας (56’ Καμπετσής), Μπουζούκης (65’ Ζαχαρός), Βρουσάι (65’ Οικονομίδης), Γιαννούτσος (56’ Φουάσης).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x