Stoiximan Super League

Έφερε «τούμπα» τον Ατρόμητο η ΑΕΛ

Αν και ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο φιλικό με την ΑΕΛ, εντούτοις οι βυσσινί παρουσίασαν καλύτερη εικόνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή (2-1).

Φιλική νίκη απέναντι στον Ατρόμητο πανηγύρισε η ΑΕΛ. Η ομάδα του Πάους παρουσίασε θετικό πρόσωπο στην αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες, οι οποίοι έδειξαν πιο… μαγκωμένοι από τη «σκληρή» προετοιμασία που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Στο 9’, μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, η μπάλα έφτασε στον Ντάουντα, αυτός ξεπέρασε όμορφα τον Ζίζιτς κι εν συνεχεία άνοιξε το σκορ για τους κυανόλευκους. Η συνέχεια, όμως, ανήκε στους «βυσσινί», οι οποίοι είχαν σαφή υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο, έφτιαξαν φάσεις και κατάφεραν δύο από αυτές να τις μετουσιώσουν σε γκολ, κάνοντας την ολική ανατροπή.

Στο 20’ο Ντέλετιτς πήρε το… ριμπάουντ και από κοντά ισοφάρισε, ενώ στο 35’ ήρθαν τα πάνω-κάτω με σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο. Αρχικά ο Μίρκοβιτς έβγαλε το σουτ του Ρέντζα, ωστόσο ο Κρίζμαν έκανε από κοντά την προβολή και υπέγραψε το 2-1 που έμεινε ως το τέλος.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο προπονητές προχώρησαν σε πολλές αλλαγές, κάτι που –αναμενόμενα- επηρέασε τον ρυθμό του αγώνα, με τα λεπτά νε περνούν… βασανιστικά. Θα μπορούσε, πάντως, ο Ατρόμητος να αποφύγει την φιλική ήττα, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Μπόζοβιτς «έβγαλε» το τετ-α-τετ απέναντι στον Μενσά.

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Θεοδωρόπουλος (46? Μπόζοβιτς), Ρέντζας (46? Ναβάρο), Ζίζιτς (46? Γκόλιας), Φάρκας (63? Άλα), Γουάλας (63? Κοντόρ), Φατιόν (46? Ανδρεόπουλος), Αγκάνοβιτς (40? Αναστασόπουλος(77? λ.τ. Περόνε), Λαμπρόπουλος(63? Μασούρας), Ντέλετιτς (63? Κουτσιανικούλης), Ναζλίδης(63? Ντοντό), Κρίζμαν(46? Γιαννιτσάνης (88? Καλυβας).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς (46? Θεοδωράκης), Χατζηισαΐας (46? Ζησόπουλος), Καρασαλίδης(46? Κυριακίδης), Κιβρακίδης(46? Πολίντορο), Γιαννούλης (46? Μπαστακός), Ουμπίδες (46? Νάστος), Μάντσον (46? Μενσά), Βασιλακάκης (46? Βασιλείου), Μανούσος (46? Τσατσόπουλος), Πλατέλλας (46? Λαζαρίδης), Ντάουντα (28? Νάτσος)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x