Stoiximan Super League

«Έφτιαξε» Πρίγιοβιτς ο Λουτσέσκου – Το… μήνυμα που έστειλε ο Ρουμάνος

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ήταν ένας από τους αποδέκτες του μηνύματος που έστειλε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στην ομιλία του Ρουμάνου τεχνικού πριν από τη χθεσινή προπόνηση.

Στα… βαθειά μπαίνουν από αυτή την εβδομάδα όλοι στον ΠΑΟΚ, καθώς πέρα από τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα θα ακολουθήσουν και οι αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, φοβούμενος ότι θα κινδυνεύσει ότι θα χάσει τον έλεγχο στα «ασπρόμαυρα» αποδυτήρια, έκανε μία ομιλία με αρκετούς αποδέκτες, με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να είναι ψηλά στη σχετική λίστα.

«Μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη φάση της αγωνιστικής περιόδου και κάθε αγώνας από εδώ και πέρα, ανεξάρτητα από τη δυναμικότητα του αντιπάλου, θα είναι κρίσιμος και καθοριστικός για την προσπάθεια που κάνουμε. Πρέπει όλοι σας να παραμερίσετε οποιαδήποτε προσωπικά θέματα και να βάλετε πάνω από όλα το συμφέρον της ομάδας. Και να μην ξεχνάτε ότι όλοι σας είστε σημαντικοί. Ο ΠΑΟΚ έχει το ατού να παίρνει πολύ μεγάλη βοήθεια από τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο», είπε μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος τεχνικός.

Μάλιστα, ο Λουτσέσκου είχε και τετ-α-τετ με τον Σέρβο επιθετικό, με τους δύο άντρες να συνομιλούν για αρκετά λεπτά και στη συνέχεια ο διεθνής άσος βγήκε στον αγωνιστικό χώρο με καλύτερο διάθεση και συμμετείχε με πολύ κέφι στο χθεσινό πρόγραμμα.

Παράλληλα, σημαντικό ρόλο στην ομάδα έχουν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και ο Στέλιος Μαλεζάς, οι οποίοι είναι από τους παλιότερους στον «Δικέφαλο του Βορρά» και προσπαθούν να εμψυχώσουν τους υπόλοιπους παίκτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x