Stoiximan Super League

Έφτιαξε ψυχολογία και πάει για υπέρβαση ο Ατρόμητος!

Στο μυαλό του Ατρόμητου υπήρχε το ματς της Πέμπτης, όμως δεν έκανε δώρα. Με σκόρερ τον Λε Ταλέκ νίκησε εύκολα τον Ηρακλή στο Περιστέρι (1-0) και πάει ορεξάτος στο ΟΑΚΑ για το πρώτο ματς με την ΑΕΚ.

Κύριος με τα όλα του ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες αν και ήταν εμφανές πως είχαν στο μυαλό τους τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ την ερχόμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, δεν χαρίστηκαν στον Ηρακλή. Στην ίσως καλύτερή τους εμφάνιση από την στιγμή, που ανέλαβε την ομάδα ο Τραϊανός Δέλλας, νίκησαν εύκολα τον «Γηραιό» με σκορ 1-0.

Χρυσός σκόρερ για τους γηπεδούχους, που δεν ενοχλήθηκαν καθόλου στην άμυνα και είχαν ευκαιρίες για μεγαλύτερη επικράτηση, ήταν ο Άντονι Λε Ταλέκ στο 25ο λεπτό. Απογοητευτική εικόνα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που δεν ανησύχησε καθόλου τον Μπάρκα και τους αμυντικούς του.


Το ματς:



Παρά το νωθρό ξεκίνημα, ο Ατρόμητος πήρε εύκολα και νωρίς-νωρίς τα ηνία στο ματς. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα πίεσε ψηλά στο γήπεδο και ανάγκασε τους παίκτες του Ηρακλή σε πολλά λάθη στον χώρο του κέντρου. Βέβαια, αν και έφταναν σχετικά άνετα έξω από την περιοχή του Χουάντερσον οι Περιστεριώτες αντιμετώπισαν προβλήματα στην τελική πάσα και δεν έβγαλαν «καθαρή» ευκαιρία.

inner

Ο Γηραιός, που είχε ενοχλήσει τον Μπάρκα μόνο με ένα σουτ του Μοντέιρο, είδε την αποστολή για θετικό αποτέλεσμα να δυσκολεύει πολύ, καθώς έπειτα από μια ωραία μπαλιά του Ματέι, ο Λε Ταλέκ άνοιξε το σκορ (25’). Μετά το γκολ ο Ατρόμητος έχασε μέτρα στο γήπεδο καθώς οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αρκετά, όμως η άμυνά τους δεν ενοχλήθηκε ιδιαίτερα. Το ματς έχασε τον ρυθμό του στο φινάλε του ημιχρόνου, που βρήκε τους Περιστεριώτες να προηγούνται 1-0.

Το ρίσκο με την είσοδο του Μπουλούτ αντί του Μπαρτολίνι (τραυματίστηκε) δεν έδειχνε να βγαίνει στον Παπαδόπουλο, που είδε την ομάδα του να έχει παθητικό ρόλο. Ο Ατρόμητος επέστρεψε καλύτερος από τα αποδυτήρια και ήταν εμφανές πως έψαχνε ένα δεύτερο γκολ για να «καθαρίσει» την δουλειά. Οι φιλοξενούμενοι αν και ήταν πιο λάιτ αμυντικά αφού είχαν το μυαλό τους και στην επίθεση δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και παρέμειναν στο κόλπο παρότι δεν πλησίαζαν την εστία του Μπάρκα.

inner

Τα λεπτά περνούσαν και οι Περιστεριώτες ήταν σταθερά στην επίθεση. Ο Χουάντερσον κράτησε ζωντανή την ομάδα του στο 77ο λεπτό, όταν απέκρουσε δύσκολα σουτ του Σουμπίνιο, που ταλαιπωρούσε συνεχώς τους αντίπαλους αμυντικούς. Ο Γηραιός επιχείρησε με γεμίσματα να φέρει την μπάλα στην περιοχή των γηπεδούχων, που όμως δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα και κράτησαν εύκολα το υπέρ τους σκορ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Οι συνθέσεις:


Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Κεϊτά, Ούμπιντες, Κιβρακίδης, Μπρίτο, Φυτανίδης, Ματέι (70’ Στόιτσεφ), Σουμπίνιο (81’ Γροντής), Λε Ταλέκ (88’ Παπαδόπουλος)

Στον πάγκο: Γκορμπούνοφ, Ουσέρο, Θεολόγου, Κοντοές

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι (45+3’ Μπουλούτ), Μοντέιρο (66’ Ζαμπάζης), Λεοζίνιο, Ρομάνο (76’ Τσιλιανίδης), Ζιάμπαρης, Βέλλιος

Στον πάγκο: Περνίς, Περόνε, Πουρτουλίδης, Καραγκούνης

Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος

Γήπεδο:
Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x