Stoiximan Super League

Έφυγε από την προετοιμασία της Ραπίντ για να μιλήσει με ΑΕΚ ο Τρόιστασον

Την μεγάλη του επιθυμία να αγωνιστεί στην ΑΕΚ απέδειξε ο Άρνορ Τρόιστασον, καθώς ο 24χρονος παίκτης έφυγε από την προετοιμασία της Ραπίντ Βιέννης προκειμένου να μιλησει με την Ένωση.

Όπως ενημερωθήκατε και νωρίτερα μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει «αρκετά ζεστά» η ΑΕΚ για τη θέση των εξτρέμ είναι αυτή του Ισλανδού ποδοσφαιριστή της Ραπίντ Βιέννης, Άρνορ Τρόιστασον.

Μάλιστα, τα μαντάτα που προκύπτουν από την συγκεκριμένη ιστορία γεμίζουν με αρκετή αισιοδοξία τους ανθρώπους της «Ένωσης» καθώς όπως μεταδίδουν τα Μέσα της Αυστρίας και πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα ''kurier.at'', ο 24χρονος διεθνής εγκατέλειψε την προετοιμασία της αυστριακής ομάδας στο Βίντισγκαρστεν, προκειμένου να διαπραγματευθεί με τους υποψήφιους μνηστήρες για το επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Την είδηση επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Φρέντι Μπίκελ.

«Δώσαμε την άδεια στον Τρόιστασον να μπει σε συζητήσεις με τα κλαμπ που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του. Θα γνωρίζουμε σίγουρα για το πώς βλέπει ο ίδιος το μέλλον του μετά το τέλος της προετοιμασίας της ομάδας» ήταν τα λόγια του.

Μάλιστα στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως η ΑΕΚ είναι ο πρώτος σύλλογος με τον οποίο ο Τρόιστασον πρόκειται να κουβεντιάσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x