Stoiximan Super League

Έφυγε για Καρπενήσι ο Λεβαδειακός (pics)

Αναχώρησε σήμερα η αποστολή του Λεβαδειακού για το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του αναλαμβάνουν το… φορτίο να «χτίσουν» τον Λεβαδειακό της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου με στόχο την όσο δυνατή καλύτερη παρουσία στο νέο πρωτάθλημα της Super League.

Οι παίκτες που πάνε Καρπενήσι είναι οι: Bajic Vladimir, Epassy Mboka, Δασκαλάκης Τάσος, Ζωγράφος Ιωάννης, Τσαμπούρης Σάββας, Leonardo, Moisse Adilehou, Diogo Jordao, Akeem Omo, Λιάγκας Παναγιώτης, Χατζηλάμπρος Ευστάθιος, Καραχάλιος Ζήσης, Μητρόπουλος Παύλος, Καθάριος Νίκος, Βήχος Μάριος, Ζησόπουλος Γιώργος, Νίκας Γιώργος, Chumbinio, Markovski Marko, Sawadogo Souleymane, Γιακουμάκης Πέτρος, Ιωαννίδης Φώτιος, Μπαστακός Μιχάλης.

inner

Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των Βοιωτών, Γιώργος Κασναφέρης.

Επίσης, στην αποστολή, εκτός του Μάντζιου και του βοηθού του Γιώργου Χωριανόπουλου θα είναι και οι: Λουκάς Λούλος (γυμναστής), Κώστας Τόσκας (προπονητής τερματοφυλάκων), Παναγιώτης Τσιουμπρής (γυμναστής αποκατάστασης), Λουκάς Καραμάνης (φυσιοθεραπευτής), Θανάσης Νικολάου (μασέρ), Γρηγόρης Ιωάννου (μασέρ), Δημήτρης Παπαδάς (φροντιστής).

inner

Ο Λεβαδειακός θα παραμείνει στο Καρπενήσι μέχρι τις 27/07/2018 και στο διάστημα της παραμονής του θα δώσει δύο φιλικά, με την Λάρισα στις 22/07/2018 και τον ΠΑΣ Γιάννενα στις 26/07/2018.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x