Αγγλία

Έφυγε με την πρόκριση απ’ το… κλουβί η Άρσεναλ!

Ούτε η μαχητική Σάτον, ούτε οι διψασμένοι οπαδοί της, αλλά ούτε και ο συνθετικός χλοοτάπητας σταμάτησαν την Άρσεναλ. Οι κανονιέρηδες πήραν (2-0) τη νίκη και πέρασαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Σταμάτησε τα όνειρα της Σάτον και πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου η Άρσεναλ. Οι κανονιέρηδες πήραν σβηστά τη νίκη με σκορ 2-0 κι έφυγαν με το εισιτήριο των «8» απ’ το «Μπόροου Σπορτς Γκράουντ».

Για 26’ λεπτά άντεξαν οι γηπεδούχοι, που είχαν περισσότερους από 5.000 οπαδούς στο πλευρό τους οι οποίοι τίγκαραν το γήπεδο. Ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ άνοιξε το σκορ με σέντρα-σουτ και μετά έγιναν όλα πιο εύκολα για την ομάδα του Βενγκέρ που με εξαίρεση δυο-τρεις περιπτώσεις δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου. Την πρόκριση για την Άρσεναλ «καθάρισε» στο 55ο λεπτό ο Γουόλκοτ.



Δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν τις προσπάθειες των παικτών του Ντόσγουελ οι οπαδοί της Σάτον, που αγωνίζεται στην 5η κατηγορία της Αγγλίας. Η αναμέτρηση διεκόπη για μερικά λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο λόγω εισβολής ενός οπαδού, που φορούσε μόνο τα... απαραίτητα, στον αγωνιστικό χώρο.

inner

inner

Με την Λίνκολν θα παίξει η Άρσεναλ στον επόμενο γύρο του FA CUP.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x