Stoiximan Super League

«Έφυγε» ο Βαγγέλης Βουρούκος

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Βαγγέλης Βουρούκος, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών, έπειτα από άνιση «μάχη» με τον καρκίνο για τη ζωή του.

Ο Βαγγέλης Βουρούκος «έφυγε» σε ηλικία 64 ετών από τη ζωή έπειτα από άνιση «μάχη» με τον καρκίνο και κατέληξε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

Πέταξες πολύ ψηλότερα από εκείνο το απίστευτο άλμα σου και το εκπληκτικό σου γκολ με τον Πανιώνιο πριν από 4 δεκαετίες.

Τίμησες όσο λίγοι την δοξασμένη "βυσσινί" φανέλα, πρόσφερες και την ψυχή σου σε δύσκολες εποχές ως προπονητής της αγαπημένης σου ΑΕΛ, γκρέμισες τον μύθο της δήθεν κοινωνικής αντιπαλότητας Λάρισας - Βόλου και σήμερα μας συγκλόνισες για πολλοστή φορά, τώρα όμως με την ξαφνική αποδημία σου.

Βιάστηκες κι εσύ να φύγεις νωρίς Βαγγέλη Βουρούκο. Η θέση σου στη "βυσσινί" 11άδα του Παραδείσου είναι δεδομένη. Α-Θ-Α-Ν-Α-Τ-Ο-Σ !!!


Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου

Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκφράζει τη θλίψη της για τον αδόκητο χαμό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Βουρούκου.
Ο Βαγγέλης Βουρούκος φόρεσε και τίμησε την ερυθρόλευκη φανέλα την περίοδο 1982-1984. Επίσης διετέλεσε προπονητής στην ομάδα μας τις περιόδους 1999-2000 και 2002-2003.
Η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x