Κύπελλο Ελλάδας

Έγγραφο Αστυνομίας: «Δεν εγγυόμαστε για τον τελικό»

Τυπικό θέμα πρέπει να θεωρείται πλέον η αναβολή-ματαίωση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Το πράσινο φως για την υλοποίηση της (προειλημμένης) απόφασης του Σταύρου Κοντονή άναψε ήδη η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ απέστειλε πριν από λίγο έγγραφο τόσο στην ΕΠΟ όσο και στο υφυπουργείο Αθλητισμού με το οποίο ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ!

Η Αστυνομία επικαλείται λόγους δημόσιας τάξης δεδομένης της μεγάλης 48ωρης πανελλαδικής απεργίας και των κινητοποιήσεων που έχουν προγραμματιστεί, αφού πρέπει να διαθέσει σε αυτές ένα μεγάλο μέρος των δυνάμεών της.

Βέβαια, αυτή η αιτιολογία δεν αποτελεί τίποτα παραπάνω από μία δικαιολογία, μια και ο τελικός είχε προγραμματιστεί να γίνει κεκλεισμένων των θυρών και η ΕΛΑΣ δεν θα χρειαζόταν να διαθέσει πολύ προσωπικό για την αστυνόμευση του ΟΑΚΑ.

Το έγγραφο της Αστυνομίας εξυπηρετεί, φυσικά, τον Σταύρο Κοντονή, ο οποίος είχε αποφασίσει να βάλει «στοπ» στον τελικό του Κυπέλλου έπειτα από την αθέτηση των συμφωνηθέντων για τους διαιτητές από την πλευρά της ΕΠΟ.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν θα μπορούσε φυσικά να επικαλεστεί θέμα διαιτησίας για την αναβολή-ματαίωση του τελικού, αφού έτσι θα παραβίαζε το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ. Και η αδυναμία που δήλωσε η Αστυνομία του δίνει την κατάλληλη νομική φόρμουλα για να προχωρήσει στην υλοποίηση της απόφασής του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x