Αγγλία

Έγινε το «μπαμ»: Στη Στόουκ ο Ιμπουλά αντί 25 εκατ. ευρώ!

Στο παρά ένα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου η Στόουκ έκανε το μπαμ και απέκτησε αντί 25 εκατ. ευρώ απ' την Πόρτο τον Τζιανέλι Ιμπουλά, που γίνεται η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία των πότερς!

Τη μεταγραφή της φετινής χειμερινής μεταγραφικής περιόδου έκανε η Στόουκ, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα χρήματα!

Οι «πότερς» επιβεβαίωσαν τις φήμες και τα ρεπορτάζ από… Αγγλία μεριά, «έσκασαν» το απίστευτο ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ στην Πόρτο και φέρνουν στο «Μπριτάνια» τον 23χρονο Τζιανέλι Ιμπουλά, που γίνεται η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία τους!

H Στόουκ πρόσφερε συμβόλαιο 5,5 ετών στον Γάλλο αμυντικό μέσο, που έχει περάσει και από τη Μαρσέιγ.

«Ο Τζιανέλι είναι ένας παίκτης που κοιτάμε εδώ και αρκετό καιρό και είμαστε ενθουσιασμένοι που τον αποκτήσαμε. Σε κάποια φάση έμοιαζε απίθανο να γίνει, αλλά επιταχύναμε γρήγορα και αποσπάσαμε τις υπογραφές. Είναι ενθουσιασμένος που θα παίξει στην Premier League» ανέφερε ο εκτελεστικός διευθυντής, Τόνι Σκόουλς, με τον Μαρκ Χιουζ να προσθέτει: «Ο Τζιανέλι είναι ένας ωραίος νεαρός παίκτης. Έχει δύναμη, είναι ικανός με την μπάλα στα πόδια και έχει ποικιλία στις μεταβιβάσεις του. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα φέρει έξτρα ποιότητα στην ομάδα. Τον είδαμε στο παιχνίδι μεταξύ μας στην προετοιμασία και τον παρακολουθούμε από τότε. Με ενδιέφερε».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x