Γερμανία

Έσκασε η βόμβα: Στην Μπάγερν ο Χούμελς!

Είναι πλέον και επίσημο! Ο αρχηγός της Ντόρτμουντ, Ματς Χούμελς άφησε την Βεστφαλία για λογαριασμό της Μπάγερν Μονάχου!

Λεβαντόφσκι, Γκέτσε και τώρα Ματς Χούμελς!

Η Μπάγερν Μονάχου (που σήμερα έκανε δικό της και τον 18χρονο παικταρά της Μπενφίκα Ρενάτο Σάντσες) είναι και ΕΠΙΣΗΜΑ η νέα ομάδα του Γερμανού αμυντικού!

Ο 27χρονος στόπερ -και αρχηγός- της Ντόρτμουντ είχε ζητήσει να πάει με μεταγραφή στους Βαυαρούς, αυτοί ικανοποίησαν (οικονομικά) τα θέλω των Βεστφαλών και οι τελευταίοι με τη σειρά τους ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της... βόμβας.

Το συμβόλαιο του Χούμελς με την ομάδα του Παπασταθόπουλου εξέπνεε το επόμενο καλοκαίρι (2017), εξ' ου και οι πρωταθλητές χρειάστηκε να βγάλουν ένα «γερό» πόσο από τα ταμεία τους (περίπου 30-35 εκατ. ευρώ), προκειμένου να δελεάσουν την μεγάλη τους αντίπαλο στην Γερμανία.

Ο διεθνής αμυντικός άνηκε από το 2008 στη Ντόρτμουντ, με την οποία ήταν βασικός και αναντικατάστατος, ανεβάζοντας κατακόρυφα τις μετοχές του. Πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα (2011, 2012), ένα Κύπελλο (2012), δύο γερμανικά Σούπερ Καπ (2013, 2014), ενώ το 2013 έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League, όπου έχασε το τρόπαιο από τη νέα του ομάδα, με την οποία πλέον δεσμεύεται ως το 2021.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x