Europa League

Έγινε των… μάνατζερ στο Καραϊσκάκη

Με ευκαιρία ακόμη ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού, ο μάνατζερ του Ιντέγε βρέθηκε στην Αθήνα και μάλιστα πήγε και στα γραφεί της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. Πλήθος μάνατζερ στο Καραϊσκάκη.

Δεκάδες μάνατζερ και εκπρόσωποι συλλόγων βρέθηκαν χθες στην Αθήνα, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αστάνα για το Europa League.

Όπως είχε γίνει γνωστό, στην Ελλάδα είχαν έρθει η Ζενίτ για να «τσεκάρει» ξανά τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, τον οποίο έχει ξεχωρίσει από το περσινό καλοκαίρι, ενώ στα επίσημα του Καραϊσκάκη ήταν επίσης άνθρωποι της Μίλαν, της Μονακό, της Ναντ και της Μπορντό.

Από εκεί και πέρα, από νωρίς το πρωί είχε φτάσει στην πρωτεύουσα ο μάνατζερ του Μπράουν Ιντέγε, ο οποίο το μεσημέρι πήγε και στα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας και φουντώνουν τα σενάρια για τον Αφρικανό επιθετικό εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Πάντως, παρατηρήθηκε έντονη κινητικότητα από ανθρώπους ξένων ομάδων με εκείνους του Ολυμπιακού, κάτι που δείχνει πως κάποιοι παίκτες από το «ερυθρόλευκο» ρόστερ έχουν ξεχωρίσει.

Τέλος, το «παρών» στα επίσημα του φαληρικού γηπέδου έδωσαν και δύο παλαίμαχοι άσοι της ομάδας, ο Τζόρτζεβιτς και ο Νινιάδης, οι οποίοι επίσης λειτουργούν πλέον ως μάνατζερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x