Ιταλία

Εγκαταλείπει Μαχρέζ για Νασρί η Ρόμα

Αλλαγή πλεύσης φαίνεται πως θα υπάρξει στον μεταγραφικό σχεδιασμό της Ρόμα, αφού οι «τζιαλορόσι» μοιάζει πιθανό να εγκαταλείψουν την υπόθεση του Ρίαντ Μαχρεζ για να αποκτήσουν τον Σαμίρ Νασρί.

Την περίπτωση του Ρίαντ Μαχρέζ είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν στην Ρόμα, εξαιτίας των υπερβολικών απαιτήσεων της Λέστερ, προτιμώντας να προχωρήσουν αυτή του Σαμίρ Νασρί.

Οι Ρωμαίοι φέρεται πως τα είχαν βρει σε όλα με τον Αλγερινό μεσοεπιθετκό, όμως το ποσό των 40 εκατ. ευρώ που αξιώνουν οι «αλεπούδες» για να τον παραχωρήσουν κρίνεται απαγορευτικό.

Έτσι ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα, Μόντσι, είναι έτοιμος να στραφεί στον Γάλλο φορ, ο οποίος αποτελεί δικό του... παιδί, καθότι εκείνος τον είχε φέρει δανεικό στην Σεβίλλη.

Ο Νασρί επέστρεψε στην Μάντσεστερ Σίτι, μετά και τον δανεισμό του στην ισπανική ομάδα, όμως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Πεπ Γκουαρντιόλα για την νέα χρονιά.

Μάλιστα, σε μια ενδεχόμενη μεταγραφή του στην ιταλική ομάδα, θα ήταν πολύ θετικός ο 30χρονος επιθετικός μέσος, όπως άλλωστε είχε δηλώσει και ο μάνατζερ του, Αλάιν Μιγκλιάτσιο, πριν λίγες εβδομάδες: «Η πόλη και το πρότζεκτ της Ρόμα αποτελούν μεγάλο δέλεαρ για τον Σαμίρ και θα ήμασταν θετικοί σε μια τέτοια μετακίνηση».

Μένει, λοιπόν, να δούμε εάν οι Ιταλοί θα περιμένουν τον Μαχρέζ να πιέσει την Λέστερ, ώστε να ρίξει τις απαιτήσεις της ή εάν θα ενεργοποιήσουν την επιλογή του Νασρί.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x