Stoiximan Super League

«Έγκλημα» και… τιμωρία για ΠΑΟΚ

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από τα πλέι οφ του Europa League και το γεγονός πως η ομάδα «υποθήκευσε» το ευρωπαϊκό μέλλον της.

Ιδανικός αυτόχειρας αποδείχθηκε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν κατάφερε να επωφεληθεί από το 3-1 της Τούμπας και χθες το βράδυ ηττήθηκε με σκορ 2-0 μέσα στην Σουηδία από την Έστερσουντ.

Οι Θεσσαλονικείς… κατάφεραν να χάσουν με κάτω τα χέρια από την «σταχτοπούτα» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, η οποία μετράει όλα κι όλα έξι ματς σε κορυφαίο επίπεδο και σήμερα θα βρεθεί εκείνη στο Μόντε Κάρλο για την κλήρωση των ομίλων του Europa League.

Μιλάμε για τεράστιο έγκλημα του ΠΑΟΚ, ο οποίος φέτος βρέθηκε στην 56η θέση της UEFA, και μετά το πρόωρο τέλος της ευρωπαϊκής του πορείας υποχώρησε στην 61η θέση, με κίνδυνο να υποχωρήσει κι άλλο στη σχετική κατάταξη, καθώς υπάρχουν ομάδες από κάτω που έχουν τις πιθανότητες να τον ξεπεράσουν.

Όλα αυτά σε μία χρονιά που ο ΠΑΟΚ πριν καλά-καλά μπει ο Σεπτέμβρης έχει αλλάξει μία φορά προπονητή, ο Λουτσέσκου πλήρωσε τα λάθη που έγιναν (και) από την διοίκηση, και την ομάδα να μην μπορεί να κάνει χθες το βράδυ ούτε μία φάση για να απειλήσει την Έστερσουντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x